Tehno Rent d.o.o. je osnovan na bazi velikog iskustva i profesionalnosti matične kuće i poseduje sve kvalitete da postane lider u segmentu rentiranja građevinske mehanizacije.

Tehno Rent d.o.o. je nastala 2007. godine i nalazi se u konstantnom razvoju i službi svojih klijenata. Stalno praćenje potreba i zahteva u građevinarstvu i industriji postala je naša obaveza, a sve to u cilju pružanja što kvalitetnije i kompletnije usluge.

Tehno Rent d.o.o. je u mogućnosti da Vam pruži veoma kvalitetnu i profesionalnu uslugu po veoma pristupačnoj i prikladnoj ceni. Naše cene su realne i prilagođene tržištu.

Tehno Rent d.o.o. pokriva teritoriju cele Srbije.

Počev od 1.3.2014. otvorena je i nova filijala Tehnorent -a u Novom Sadu.

Firma Tehno Rent d.o.o. nastala je ujedinjenjem grupe preduzetnika koji poseduju veliko iskustvo u građevinskom sektoru. Nastaje sa ciljem da pruži podršku firmama i fizičkim licima kroz najam građevinskih mašina. Prisutni smo na tržištu Srbije i Istočne Evrope.

Raspolažemo raznovrsnim i širokim voznim parkom ( mašine za niskogradnju, kamioni sa dizalicom, vučni voz …) koje su vam na raspolaganju u kratkom vremenskom roku i u bilo kom delu Srbije i Istočne Evrope. Obezbeđujemo i prevoz navedenih mašina od našeg sedišta sve do samog gradilišta.

Posedujemo radionicu za održavanje i popravku mašina u kojoj rade visoko obučeni mehaničari. Sama radionica je organizovana tako da garantuje efikasnu uslugu održavanja celom voznom parku, obavljajući odlučujuću ulogu i podršku našim klijentima.

U sklopu najma Tehno Rent d.o.o. ima i mobilnu ekipu i pokretnu radionicu, koja na nedeljnom nivou obilazi i održava mašine koje su u najmu, a u slučaju eventualnih problema i zastoja u najkraćem mogućem roku izlazi na teren.

Naše usluge

  • Iznajmljivanje na jedan dan ili duži period
  • Iznajmljivanje radnih platformi za rad na visinama
  • Bogat izbor mašina i opreme
  • Brza i efikasna isporuka
  • Ponude bez obaveze iznajmljivanja

Mašine i oprema

Kontakt:

TEHNO RENT d.o.o.

Ugrinovačka bb,
11272 Dobanovci

T: +381 62 278 592/ +381 11 780 8661 F: +381 11 780 8661 M: info@tehnorent.rs

SHARE