Sanders stocna hrana je osnovan u samom srcu Vojvodine, u Temerinu

SANDERS, Francuska je začetnik, inovator i lider u proizvodnji stočne hrane na internacionalnom i francuskom tržištu.

Prioriteti grupe su kvalitet i sigurnost ishrane domaćih životinja, kao i inovativnost u proizvodnji i usluga prema kupcima. SANDERS, Francuska poseduje 23 fabrike za proizvodnju stočne hrane i prodaje 3,6 miliona tona godišnje.

SANDERS SH D.O.O Temerin u saradnji sa SANDERS, Francuska Groupe Avril je partner srpskim odgajivačima u svakodnevnom poslu, oslanja se na iskustvo i stručnost na terenu i predlaže prava rešenja za vašu farmu. Naša primarna i osnovna želja je razvoj i podrška proizvođačima. Poverenje i vernost naših klijenata je naš stalni cilj, kako bi ostvarili partnerski odnos u kom svi dobijaju.
Ekspertiza SANDERS u ishrani životinja svih vrsta podrazumeva izvrsno poznavanje svih aspekata agroindustrije – od njive do trpeze, kao i poznavanje značaja stočne hrane za kvalitet gotovih proizvoda. Kvalitet proizvoda je određen stalnim kontrolama, svakodnevnim praćenjem svih koraka procesa proizvodnje, kao i strogim kriterijumima odabira dobavljača. U sastavu kompanije SANDERS nalazi se istraživački centar SURŠ, najveći evropski centar za istraživanje, razvoj i primenu u industriji stočne hrane.

U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog SANDERS tima i partnera u Evropi (Španija, Italija, Češka, Poljska,…). SANDERS SH je osnovan u samom srcu Vojvodine, u Temerinu, da bi servisirao i unapredio proizvodnju odgajivača u regionu.

Cilj SANDERS SH je optimizacija produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani. SANDERS SH teži da bude dobar partner svim svojim kupcima. Naši stručnjaci će na terenu podeliti sa Vama SANDERS-ovo dugogodišnje iskustvo, predložiti Vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj Vaše stoke.

Kontakt: Industrijska zona bb, 21235 Temerin Tel/fax: +381 21 845 854, office@sanders.rs

www.sanders.rs

SHARE