Pavle doo je jedan od vodećih proizvodjača i dobavljača arhitektonskih staklenih
proizvoda u Srbiji.

Firma Pavle osnovana je 1992 godine. Od svog osnivanja Pavle se razvio u vodecu  firmu u oblasti prerade stakla. Pratimo razvoj novih tehnologija i trudimo se da stalno uvodimo inovacije kako bismo doprineli što boljem kvalitetu proizvoda. Raspolažemo sa automatizovanim mašinama u svim procesima, tako da su kapaciteti proizvodnje na zavidnom nivou.

Uz stručne kadrove i najsavremeniju opremu možemo odgovoriti na najkompleksije zahteve i vremenske rokove.

Firma je smestena na svega 10 km od Beograda. Imamo mogućnost drumskog, rečnog i železničkog saobraćaja.

Nasi najznačajniji dobavljači su Guardian, AGC, Sangalli Group i mnogi drugi. Firma Pavle danas ima ključnu ulogu u modernom staklarstvu. Ciljevi preduzeća su povećanje izvoza, širenje proizvodnih kapaciteta i modernizacija u skladu sa novim tehnologijama.


Staklo
Staklo

Staklo

Danas je nemoguće nabrojati sve uloge koje u arhitekturi, enterijeru i opremanju prostora jedino staklo može preuzeti na sebe. Zgrade sa staklenim fasadama imaju prednost jer omogućavaju korišćenje sunčeve svetlosti kao izvor osvetlljena. Takodje je nezaobilazan faktor i ušteda energije.

Pročitaj više

Fasadna stolarija
Fasadna stolarija

Fasadna stolarija

Fasadna stolarija je veoma važna, kako za porodični dom tako i za poslovni prostor. Kvalitetna fasadna stolarija ima neprocenjivu ulogu u uštedi energije. U zavisnosti od namene objekta vi ćete u konsultaciji sa našim tehničkim licima doći do najboljeg rešenja kakvu stolariju izabrati i kojim će se staklom ustakliti.

Pročitaj više

Kontakt:

Stevana Šupljikca 16
Pančevo
26000
Srbija
Tel. 013 313-111 Faks: 013 310-934

office@pavle.rs

SHARE