METEOR je fabrika dekorativnih svetiljki i stubova čiji se proizvodi izdvajaju po svojoj funkcionalnosti, dizajnu i kvalitetu. Fabrika, od svog osnivanja 1960. godine, neprekidno unapređuje svoje proizvode uz očuvanje visokog kvaliteta koji oslikava preko 50 godina iskustva u oblasti osvetljenja.

Danas, METEOR je jedan od najistaknutijih proizvođača u sferi dekorativnog osvetljenja u zemlji. Proizvodi METEOR-a pronalaze svoje mesto na velikom broju reprezentativnih otvorenih javnih površina, kao i privatnih objekata. Uz kontinuirani razvoj i projektovanje proizvoda za osvetljenje i uređenje otvorenih javnih prostora, METEOR pruža mogućnost dizajna novih proizvoda u skladu sa specifičnim zahtevima naručioca.

Kvalitet poslovanja i zadovoljstvo klijenata osigurano je međunarodnim standardom ISO 9001:2008, a očuvanje i zaštita životne sredine međunarodnim standardom ISO 14001:2004. Sastavni deo preduzeća METEOR čini i goniofotometrijska laboratorija za ispitivanje svetlotehničkih karakteristika svetiljki. Prva laboratorija ovoga tipa u Srbiji svedoči ne samo nedvosmislenoj opredeljenosti ka kontinuiranom razvoju preduzeća i proizvodnog programa, već i težnji ka konstantom praćenju savremenih inženjerskih tokova. METEOR lux predstavlja sektor fabrike čije težište je na projektovanju i proizvodnji ručno izrađenih elemenata za uređenje unutrašnjih prostora. Savremenim dizajnom, METEOR lux pruža mogućnost učešća klijenta u procesu osmišljavanja svetiljki i komadnog nameštaja koji predstavljaju idealno rešenje u odnosu na potrebe i zahteve. Ovaj koncept zasniva se na mogućnosti odabira estetskih i funkcionalnih vrednosti proizvoda kroz izbor forme, materijala, završne obrade, boje, kao i dopunskih elemenata koji doprinose kreiranju jedinstvenog elementa koji doprinosi kvalitetu prostora. Osnovna delatnost METEOR studija je u oblasti dizajna i arhitektonskog projektovanja raznovrsnih tipova objekata, kao i rekonstrukcije postojećih objekata, enterijera, ali i uređenja otvorenih javnih prostora.

Kontakt:

Izložbeni salonBulevar despota Stefana 43, 11000 Beograd, SrbijaTelefon | +381 11 3226 962

Faks | +381 11 3228 619
Radno vreme | ponedeljak-petak : 10:00 – 16:00
lux@meteorbeograd.com

www.lux.meteorbeograd.com

SHARE