Preduzeće Car Line  ima  preko 15 godina iskustva, uspešnog poslovanja i partnerstva sa velikim brojem kupaca čime je obezbedio svoju vodeću poziciju u prodaji i distribuciji širokog asortimana iz oblasti auto opreme.

Od samog početka poslovanja postojala je odlučnost i želja da se tržištu pruže novi, kvalitetni i konkurentni poizvodi. Posvećenost, profesionalizam a iznad svega strast uz kontinuirano građenje i ulaganje u fer odnose sa našim klijentima, sada su  još i više nego ranije osnova za naše buduće rezultate.

Vođeni tom idejom i uočavanjem potreba tržišta u naš asortiman smo uvrstili proizvode renomiranih svetskih kompanija iza kojih stoji proveren kavalitet i tradicija. Našem tržištu su dobro poznati krovni nosači i krovni koferi italijanske kompanije CAM koji svojim kvalitetom i dizajnom spadaju u najprodavnije preko 17 godina. Najnovije u našoj ponudi su osveživači prostora poznati pod brendom AROMA. Veliki izbor mirisnih nota i raznovrsnost pakovanja doprinose da ovaj brend ostvaruje sve  veću prisutnost u prodajnim objektima  i postaje prvi izbor krajnjeg kupca.

Svo stečeno znaje i iskustvo smo uložilu u plasiranje sopstvenog brenda CAR LINE koji sadrži najširu paletu poizvoda auto opreme za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Od samog osnivanja preduzeća, počela je sa radom i naša radionica u kojoj šijemo  tepih patosnice od izuzetno kvalitenih uvoznih materijla renomiranog evropskog proizvođača  tehničkih materijala za podove i na koju smo jako ponosni. Ručna izrada podrazumeva posvećenost i kvalitet svake patosnice pojedinačno. Kvalitet materijala je garancija dugovečnosti proizvoda.

Moderan dizajn, velki izbor vrste materijala i boja i pristupačna cena su parametri koji opredeljuju krajnjeg kupca za kupovinu ovakvog prizvoda. Naročito ističemo da smo u mogućnosti da tržištu isporučimo patosnice koje se šiju tačno po meri, koristeći OEM kvalitete materijala i originalne šablone proizvođača automobila za sve postojeće modele automobila. C

3D TIPSKE PATOSNICE

botban
botban
topbanSRP
topbanSRP
topbanSRP
Sidebar banner


SHARE