Pet shop Buvara nudi Vam veliki izbor hrane, poslastica, opreme, igračaka i svega drugog što je neophodno kako bi Vaš ljubimac bio zdrav, veseo i negovan. U našoj ponudi nalazi se preko 1.000 artikala za sve vrste ljubimaca, bilo da su psi, mačke, glodari, papagaji, zečevi, ribice ili kornjače.

Sa željom da izrazimo zahvalnost našim vernim klijentima, pet shop Buvara nudi Vam mogućnost da sakupljajući „buve“ (bodove) ostvarite popust i do 15%. Naime, za svaki račun preko 800 dinara, dobija se 1 buva (bod), maksimalno 1 dnevno. Nakon svake skupljene 3 buve (boda), svi naši klijenti ostvaruju pravo na popust od 5%, 10% i 15%. Popuste nije moguće sabirati, a maksimalan iznos prilikom iskorišćavanja popusta je 30.000 dinara. Takođe, za iznose preko 1.000 dinara obezbeđujemo Vam besplatnu kućnu dostavu na teritoriji Novog Beograda. Prilikom kupovine celog džaka odobravamo popust, a za veće količne moguć dogovor.

Iz našeg bogatog proizvodnog asortimana izdvajamo:

hranu
kozmetiku

kompletnu opremu
dodatke ishrani

vitamine i minerale
garderobu

pet-shop-buvara5
pet-shop-buvara3
pet-shop-buvara7
pet-shop-buvara9
pet-shop-buvara5
pet-shop-buvara4

Pet shop Buvara nudi Vam veliki izbor hrane za pse i mačke vodećih svetskih proizvođača: Pedigree, Kitekat, Whiskas, Tomi, Friskies, Brekkies, Dr. Alder’s, Trainer, Trixie, Advance, Versele-Laga, Royal Canin, Josera, Belcando, Platinium Pets, Essentail Ponds, Schesir, N&D, Monge, Fun dog, Fun cat, Nutri pet, Hill’s. Takođe, u našoj ponudi nalazi se najbolji izbor poslastica i vitaminsko-mineralnih dodataka.

Kako bi Vaši ljubimci uvek bili zdravi i negovani, nudimo Vam veliki izbor kozmetičkih preparata, kao što su: šamponi, balzami, sredstva za zaštitu od buva i krpelja, parfemi za pse i mačke. Sa željom da Vaš ljubimac bude lep u svakoj prilici, naš asortiman proizvoda upotpunjen je i velikim izborom garderobe.

Takođe, nudimo Vam kompletnu ponudu opreme: ogrlice, amovi, povoci… Ukoliko ste vlasnik papagaja, kornjače, ribice, zeke ili hrčka, pet shop Buvara je pravo mesto za Vas. Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno od hrane, vitamina, kozmetike, opreme i igračaka za Vašeg malog ljubimca.

Sakupljajte „buve“ (bodove) i ostvarite popust i do 15%!

Posetite nas:

Prodavnica 1
Bačvanska 21, iznad TC Pasino Brdo,
telefon: 063/370-126

Prodavnica 2
Jurija Gagarina 227, TC Enjub, Novi Beograd
telefon: 011/628-66-16, 063/370-126

www.petshopbuvara.rs

SHARE