Kompanija Agrohim&Kemoimpex doo prisutna je u automobilskoj industriji od 09.10.1991. godine kako kroz prodaju guma za sve vrste vozila tako i kroz prodaju i servisiranje novih i polovnih automobila iz putničkog i komercijalnog programa.

Prodajnu-servisnu mrežu čini 13 poslovnih centara koji se nalaze u Beogradu (5) Novom Sadu (2), Nišu (3), Subotici (1), Kragujevcu (1) i Čačku (1). Svi centri opremljeni su najsavremenijom opremom i kvalifikovanom kadrovima tako da garantuju pružanje kvalitetne usluge po pristupačnim cenama.

Slogan „Najveći izbor guma na jednom mestu“ se ogleda u činjenici da zastupamo brendove Michelin, Goodyear, Dunlop, Hankook, Lassa, Pirelli, Continental, Starfire, Cooper, Cordiant, Fulda, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Sava, Cultor, Mitas, Kormoran, Ozka , Voltyre i druge.

Koncept našeg poslovanja “Sve za auto na jednom mestu“ odgovara potrebama savremenog vozača i omogućava da na jednom mestu budu zadovoljeni svi njegovi zahtevi. Našu ponudu čine, pored prodaje guma i vulkanizerskih usluga, prodaja i zamena rezervnih delova, akumulatora, ulja, felni, auto kozmetike i auto opreme.

Kao rezultat ozbiljnog rada i poznavanja zahteva tržišta sredinom 2015.godine usledila je integracija u Mercedes-Benz dilersku mrežu kroz osnivanje ćerke firme Kemoimpex Auto doo kao ovlašćenog prodavca i servisera putničkog i komercijalnog programa Mercedes-Benz vozila.

Pored razvoja i usavršavanja postojećih kapaciteta i kadrova težimo ka kontanstnom rastu prateći trendove auto industije. Stalni konkursi za različite radne pozicije u kompaniji Agrohim&Kemoimpex daju mogućnost profesionalnim i kvalitetnim kadrovima za integrisanje u naš sistem.

Sve za vaš auto

Pretraga po dimenzijamaPretraga po modelu auta

Auto gume

Auto gume

Pronađite gumu za svoj auto

Prodaja vozila

Prodaja vozila

Pronađite svoj novi auto.

Akumulatori

Akumulatori

Vaš auto teško pali imamo rešenje.

Ulja i maziva

Ulja i maziva

Vaš auto zaslužuje najbolje.

Felne

Felne

Veliki izbor felni, svih veličina.

PREPORUČUJEMO

Pitanja i odgovori

Pitanja i odgovori

Želimo da podelimo sa Vama naše dugogodišnje iskustvo

Besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Brzom poštom na željenu adresu ili u naše maloprodajne objekte

Vrste plaćanja

Vrste plaćanja

Podžavamo sve vidove plaćanja (kartice,čekovi,na rate,…).

Bezbedna kupovina

Bezbedna kupovina

Garancija čuvanja i zaštita privatnosti podataka svih naših kupaca.

Kontakt:

Autoput Beograd – Novi Sad  b.b.,
11000 Beograd, Srbija

Tel: +381113779720

SHARE