INTERSTEEL je trgovačka kuća sa tradicijom i iskustvom, poznata u oblasti crne metalurgije, posebno specijalizovana za čelične bešavne i šavne cevi zajedno sa pratećim priborom – čelični lukovi, redukcije, prirubnice, za podmirivanje potreba kako u vodovodnoj i elektroprivredi, tako i u naftnoj industriji, a posebno u oblasti energetike i protoka gasa.

Timski rad, koji su od prvih dana osnivanja 23.03.1992. godine utemeljili osnivači i vlasnici firme Intersteel doo – porodica Koljaja sa svojim saradnicima, kao spoj energije, znanja, iskustva i specijalizacije, omogućio je uspostavljanje velikog broja poslovnih veza, kako na domaćem tržištu, tako i na inostranom.

Firma Intersteel vrlo brzo i efikasno obezbeđuje robu, kako sa lagera za promptnu isporuku, tako i veće količine za namenske potrebe-specifikacije u zahtevanom kvalitetu i po najpovoljnijim tržišnim uslovima.

Ime za crnu metalurgiju

INTERSTEEL je trgovačka kuća sa tradicijom i iskustvom,  specijalizovana za čelične bešavne i šavne cevi zajedno sa pratećim priborom.

Detaljnije

Standardi

U svom radu primenjujemo načela standarda upravljanja kvalitetom ISO 9001 i standarda zaštite životne sredine ISO 14001 kako bi obezbedili ispunjenje savremenog i kvalitetnog načina poslovanja i organizacije rada.

detaljnije

Naš cilj

Zašto mi?

OCTG – Casing and Tubing, ERW – podužno varene šavne cevi, SAW – Spiralno varene šavne cevi, šavne provodne cevi za normalne i povišene temperature, predizolovane šavne cevi za naftu i gas. Detaljnije

Bešavne

Čelične cevi

Imaju široku primenu u energetici.
Bešavne provodne čelične cevi za normalne i povišene temperature, bešavne cevi za naftu i gas, bešavne konstrukcione cevi, OCTG – Casing and Tubing, hladno vučene bešavne cevi Detaljnije

m

Pouzdanost

Kao kvalifikovani dobavljač, učestvujemo u ostvarivanju mnogih projekata na osnovu Javnih poziva propisanih Zakonom o Javnim nabavkama.

Kao kvalifikovani dobavljač, učestvujemo u ostvarivanju mnogih projekata na osnovu Javnih poziva propisanih Zakonom o Javnim nabavkama počev od 2000 god.: cevi za cevne sisteme kotlova TE Kostolac i JKP Beogradske elektrane, specijalnih cevi za remont TE Nikola Tesla Obrenovac i gasovoda za NIS a.d., cevi za remont termoelektrana i toplana.

Kontakt:

Bul. kralja Aleksandra 80a,11000 Beograd,Srbija

Telefoni

011/ 40 44 090
011/ 40 44 091
011/ 40 44 092
011/ 40 44 093
011/ 40 44 097

office@intersteel.rs

SHARE