Hotel Kneževina, izdvojen od gradske užurbanosti, idealan je za odmor, pauzu nakon dugog puta, vikend sa porodicom ili prijatne trenutke sa dragom osobom. Na samo 30 km od Beograda, nadomak Lipovačke šume na Ibarskoj magistrali, hotel Kneževina Vam pruža beg od gužve, ali i dobru konekciju sa gradskim centrom.

Hotel Kneževina će vas očarati komforom, ljubaznom uslugom i prijatnom atmosferom. U hotelu Kneževina uživajte u privatnosti i miru, i pronađite utočište od svakodnevnog stresa.

Kvalitet hotela Kneževina se ogleda u elegantno opremljenim sobama, atmosferom koja odiše privatnošću, modernom uslugom a pre svega u profesionalnosti našeg osoblja koje je uvek tu za Vas. Prepoznaćete nas kao ličnu oazu privatnosti, a mi Vam garantujemo ugodan boravak i prijatne trenutke.

Superior sobe

Superior sobe predstavljaju spoj komfora i luksuza. Idealno smeštene u mirnom delu hotela pružaju osećaj privatnosti. Ovaj tip sobe pruža Vam mogućnost rezervacije dodatnih usluga.

Dalje

Izdvajamo za Vas

„Konak palačinka“ je na našem meniju od prvog dana. Jedinstvena kombinacija eurokrema, šlaga i šumskog voća pravi je izbor za sve sladokusce.

Dalje

Promo ponude

Aktivno za period: do 01.12. godine.Odsednite u našim Premium sobama 10 dana ili duže i ostvarite 5% popusta.

Dalje

Kontakt:

Hotel Kneževina
Ibarska magistrala
Bratstva i jedinstva 72, Vranić, Barajevo
Tel: 011/ 834 11 78
Mob: 063/ 33 32 32
Einfo@knezevina.rs

SHARE