Kompanija Coning d.o.o. Beograd, osnovana je 1993. godine, kao porodična firma, preduzeće za konsalting, inženjering i poslove niskogradnje Coning a.d.

Kontinuiranim radom na usavršavanju u poslu i posvećenosti zadovoljstvu kupaca, došli smo do toga da je danas, po mnogim karakteristikama, kompanija Coning d.o.o. veoma uspešna u svom poslu, sa velikim potencijalom za dalji razvoj i rast.

Izgradnjom najsavremenijih objekata u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, proširen je prodajni portfolio, tako da danas obuhvata najznačajnije robne marke proizvođača pneumatika i to:

Kao i klinastog remenja:

Osnovni principi poslovanja

Osnovni principi poslovanja realizuju se uspešnom kombinacijom visoko profesionalnih i stručnih radnika, sa tehnički najsavremenijim voznim parkom (kamioni, dostavna vozila, putnički automobili), servisno-prodajnim objektima na najekskluzivnijim lokacijama u Beogradu (Kalemegdan i Novosadski autoput), Novom Sadu i Subotici, sadržajno najkompletnijim lagerom robe, najsavremenijom opremom i mašinama u vulkanizerskim servisima za montažu, demontažu i balansiranje guma, kao i duvanje guma azotom.

Izlazeći u susret zahtevima mnogobrojnih kupaca za pružanje usluga „na licu mesta“ – Coning d.o.o. ima i mobilni vulkanizerski servis, kojim praktično pomaže kupcima u rešavanju problema sa gumama svih 24 časa i na svakom mestu.

Kao još jedan dokaz uspešnosti poslovanja i profesionalnog odnosa u radu, jeste dobijeni sertifikat uvedenog sistema menadžmenta kvalitetom prema ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, za delatnosti; uvoza, izvoza, veleprodaje, maloprodaje i servisa svih vrsta pneumatika i remenja.

Izdvajamo

Gume sa starim DOT-om

 Gume sa starim DOT-om

Gume na akciji

 Gume na akciji

Klinasto remenje, zupčasto , poly-v i ostalo remenje

 Klinasto remenje, zupčasto , poly-v i ostalo remenje

Asortiman pneumatika

Putnička vozila

 Putnička vozila

Kombi vozila

 Kombi vozila

Terenska vozila

 Terenska vozila

Kamioni i autobusi

 Kamioni i autobusi

Traktori i damperi

 Traktori i damperi

Motocikli

 Motocikli

Kontakt:

Autoput za Novi Sad 68, 11000 Beograd

Tel.011 7155 764 011 3750 922 011 3750 923 Fax: 011 7155 765 011 7155 766 office@coning.rs

SHARE