DP ZALIV DOO je preduzeće koje se od osnivanja 1997.god bavi domaćim i međunarodnim transportom ,kao i prometom robe. Sa 200 zaposlenih ,danas je jedno od vodećih preduzeća u oblasti transporta.Radi održavanja kvaliteta usluga transporta , preduzeće poseduje tehnički pregled i savremeno opremljen servis osposobljen za pružanje usluga i trećim licima uz mogućnost izlaska na teren.

Veličina, raznovrsnost, savremenost i organizovanost našeg voznog parka i usluga pruža potpuno poverenje stalnim i budućim komitentima.

Naš cilj je da svojim klijentima omogućimo brz, kvalitetan i pouzdan transport robe do željenih destinacija.

Vršimo usluge prevoza komercijalne, rinfuzne,praškaste, tečne i robe pod temperaturnim režimom, kako u domaćem tako i u međunarodnom transportu.

Veći deo voznog parka čini 50 hladnjača standarda EURO 5, pretežno angažovanih u prevozu prehrambenih proizvoda (voća,povrća,mesa, mesnih prerađevina i mlečnih proizvoda) i druge komercijalne robe pod režimom, uz praćenje i dokumentovanje temperature u transportu. Svako vozilo poseduje 33 euro palete za zamenu.

Izdvojili bi i 24 hladnjače prikoličara za prevoz robe pod kombinovanim režimom.

Svako naše vozilo ima ugrađen GPS sistem za satelitsko praćenje te klijent u svakom momentu može biti obavešten o kretanju vozila i tereta.

Kako sve usluge vršimo u skladu sa evropskim standardima,takođe posedujemo i sertifikate ISO 9001 i HACCP kao i polise CMR osiguranja za sva vozila.

Kontakt:

Tel.025-731-311 , 025-731-808 , 024/4150-388 , 021/426-903

www.zaliv.rs

SHARE