Turbo Servis je lider na tržistu u servisu i prodaji turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu kako u Srbiji, tako i u zemljama u okruženju.

Svoju poziciju na tržištu održava stalnim usavršavanjem kadrova, primenom savremene tehnologije, širenjem distributivne mreže u okvirima implementiranog sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001-2008 i uz pomoć znanja iz oblasti menadžmenta, strategija i taktika marketing principa.

Više od 30 godina iskustva i preko 60 zaposlenih govori o veličini i stručnosti naše kompanije, a kvalitet je dokazan brojnim zastupništvima vodećih svetskih proizvođača turbokompresora i viskoventilatora BorgWarner – KKK i Schwitzer, Holset, Melett kao i velikim brojem korisnika naših usluga i proizvoda.

Usvajajući politiku kvaliteta Turbo Servis je potvrdio nameru da učvrsti tržišnu poziciju u proizvodnji i prodaji proizvoda visokog kvaliteta i da se stalno usavršava. Stalno poboljšanje se sprovodi kroz obuke zaposlenih, poboljšanjem njihove bezbednosti na radu, kontinuiranim poboljšanjem kvaliteta proizvoda, zadovoljenjem zahteva kupaca i zaštite životne sredine.

Brojna priznanja i nagrade potvrđuju uspešno poslovanje Turbo Servisa, kao što su priznanje Privredne komore Srbije za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, priznanje Regionalne privredne komore za ostvarene rezultate u višegodišnjem poslovanju i doprinosu razvoju privrede Zlatiborskog kraja, kao i mnogobrojna priznanja naših dobavljača za poštovanje njihovih standarda u svim segmentima poslovanja.

Turbo Servis je ovlašćeni serviser i distributer najvećih svetskih proizvođača turbokompresora.

Kontakt:

TURBO SERVIS UŽICE

Adresa: Miloša Obrenovića bb, 31000 Užice, Srbija
Telefon:+381 31 562 333
Fax:  +381   31 562 233
E-mail: office@turboservis.rs

www.turboservis.rs

SHARE