Destilerija Trivulesk – Leskovac

Destilerija Trivulesk d.o.o. Leskovac osnovana je maja 2015. godine i bavi se proizvodnjom prirodnih voćnih rakija. Godišnji kapacitet destilerije je 50 000 boca, od kojih dominantnu ulogu ima rakija od kruške Vilijamovke. Zbog velike potražnje Trivunove rakije, kao i izuzetnog interesovanja ruske privredne komore, sa kojom su već ugovoreni kontakti, u planu je povećanje kapaciteta destilerije na 100.000 boca godišnje i izgradnja novog proizvodnog pogona.

Proizvodni program čini 9 vrsta rakija sa 34 proizvoda i to: vilijamovka, kajsijevača, dunjevača, šljivovica, jabukovača, lozovača, voćna, medica i specijalna rakija travarica, koje se pakuju u boce od 0.05l, 0.187l, 0.7l, 0.75 i 5 litara. Posebno se izdvajaju boce u obliku kamiona, motora, harmonike i trube, koje su delo italijanskih dizajnera. Zaštitni znak destilerije je “Vilijamovka s plodom”, eksluzivna boca u kojoj se nalazi zreo plod kruške.

Od osnivanja 2015. Godine pa do danas, Trivunova rakija se našla na tržištu cele južne Srbije, velikih gradova poput Niša i Kragujevca, kao i na tržištu grada Beograda. Kvalitet svojih proizvoda destilerija Trivulesk je već potvrdila na sajmovima širom zemlje.

Napomenuli bi da smo zastupljeni u najelitnijim restoranima, hotelima, kao i velikim trgovinskim lancima u Srbiji, a neki od njih su Restoran Franš, Restoran Kalemegdanska Terasa, Restoran Madera, Restoran Majdan, Restoran Skadarlijska Noć, Klub Književnika, Hotel Crowne Plaza, Hotel Holiday inn , Hotel Majestic, Hotel Hilton Beograd, trgovinski lanci Cash & Carry, Metro, Lamela itd.

Posebno treba istaći da je Destilerija Trivulesk Leskovac  trostruki, uzastopni, apsolutni šampion Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu za vrhunski kvalitet rakija.

Od ostalih priznanja i nagrada treba izdvojiti: pehar šampiona festivala na drugom Belocrkvanskom festivalu rakije, pobednik Gledićke rakijade, prelazni pehar šampiona festivala Šumadijska kapljica u Gornjoj Trepči, pobednik Oplenačke berbe u Topoli, apsolutni šampion Petog Internacionalnog festivala šljive i voćnih rakija u Ugljeviku, Republika Srpska i apsolutni šampion Kupa Vrnjačke banje, itd.

Destilerija Trivulesk bavi se proizvodnjom svih vrsta voćnih rakija. Voće sa leskovačkog pobrdja, spoj tradicionalne i moderne tehnologije, kao i vrhunski stručni kadar, siguran je recept za dobijanje najkvalitetnijih rakija.

Kontakt:

ul. Industrijska bb, 16000 Leskovac, Srbija

tel.+381 62 33 03 95 +381 64 255 28 10 +381 64 154 54 54

info@trivulesk.com

www.trivulesk.com

SHARE