U maloprodajnoj mreži kompanije Delez Srbija  posluje 12 Tempo centara, četiri u Beogradu, po jedan u Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Čačku,  Užicu i Šapcu.

Prvi Tempo centar u Beogradu je otvoren 15. jula 2004. godine . Na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara Tempo Viline Vode je podrazumevao širok asortiman proizvoda namenjenih profesionalnim kupcima koji su bili u prilici da po niskim cenama obave veliku kupovinu.

Tempo Ada je prvi hipermarket  u Srbiji  koji je odgovorio svetskim trendovima uređenja prostora, pa se tako na  oko 6.000 kvadratnih metara na Obrenovačkom putu br 3 i među  30.000 artikala, osećate kao da ste u laganoj promenadi.  Ovaj objekat je renoviran tokom 2015. godine, a zvanično je otvoren 03. aprila 2015.

CENE NIŽE ZA VAŠE NAJBLIŽE!

Ono što želimo da istaknemo novim sloganom je naša dugogodišnja posvećenost potrebama savremene porodice. Mi smo uvek tu da vam širokim asortimanom, atraktivnim promocijama i interesantnim događajima, koji se organizuju tokom cele godine, pružimo podršku i inspiraciju. Ono čemu težimo je da za vas osiguramo najprijatniju moguću kupovinu, tokom koje ćete pronaći sve za vas i vaše najbliže po povoljnim cenama.

ČEKAMO VAS U TEMPU!

U svakom trenutku vas u svih 12 Tempo centara očekuju:

Niske cene: uz artikle sa stalno niskim cenama  Tempo centri  nude i  popuste unutar specijalnih  redovnih i vanrednih AKCIJA     

Širok asortiman kvalitetnih proizvoda čiji se kvalitet i svežina čuvaju u modernim  aparatima za odlaganje i čuvanje hrane

Odloženo plaćanje do 270 dana

Parking

Uslužno osoblje

Radno vreme

RADNO VREME TEMPO CENTARA:

Beograd, Novi Sad, Niš i Čačak – svaki dan od 0-24h

Vrnjačka Banja, svaki dan od 7:30 do 22h

Kragujevac, svaki dan od 7:00 do 24h

Šabac, svaki dan od 7:30 do 22:30h.

Užice i Kraljevo svaki dan od 6:00 do 24h

PRATITE NARANDŽASTU STRELICU I UŠTEDITE!

Sa novim renoviranim Tempo centrom na Adi, predstavljen je i novi Tempo logo. Iza plave i narandžaste strelice koji su deo logotipa nalaze se i dve osnovne vrednosti Plava strelica –pozicionirana je tako da pokazuje smer na gore i  simbol je kvaliteta bez kompromisa. Narandžasta strelica – pozicionirana je tako da pokazuje smer na dole i simbolizuje niske cene i posvećenost  konceptu da se potrošačima uvek ponudi širok asortiman proizvoda.

O nama

Kontakt:

Call centar: 0800-353-70-40

Delhaize Srbija

Jurija Gagarina 14, 11070 Beograd

office@delhaize.rs

potrosaci@delhaize.rs

SHARE