Svepro je osnovao 2015. godine Christian Carlsson, koji ima bogato iskustvo sa razvojem isplativnih sistema za gradnju u švedskoj građevinskoj industriji.

Svepro je osnovan sa ciljem da kombinuje proizvodnju prerađenih čeličnih komponenti za skandinavsko tržište i proizvodnju čeličnih profila za istočnoevropsko tržište, a sve to zajedno sa regionalnim razvojem preduzetništva kroz obuku i mrežu preduzetnika/investitora i klijenata.

Naziv Svepro je skraćenica od “ Švedski profili ” doo, a takođe znači i “Sve je profesionalno” Od početka 2017. godine, Svepro u svom sastavu ima inženjerski sektor sa 2 inženjera i zavarivački sektor sa 9 zavarivača, kao i povezanu obradu metala kao sto su: probijanje, sečenje i farbanje.

Svepro sarađuje sa mrežom proizvođača u svim relevantnim poboljšanjima u građevinarstvu i može zajedno sa mrežom dobavljača da ponudi najviše u oblasti konstrukcijskog čelika u građevinarstvu.

Svepro je od početka 2017. godine sertifikovan u skladu sa standardom EN 1090 i ISO 3834, u klasi EXC 2.

Kupci u Skandinaviji će upoznati Svepro kao isplativog snabdevača, koji konstantno radi na poboljšanju odnosa prema kupcu i sposobnog za isporuku robe na daleke destinacije.

Kupci u Istočnoj Evropi će upoznati Svepro kao izuzetno povoljnog dobavljača širokog opsega čeličnih profila, koji nisu u velikoj meri dostupni na lokalnom tržištu.

Regionalni preduzetnici će doživeti Svepro kao pomoć u samopouzdanju i samostalnosti kroz kontinuiranu obuku, usmeravanje, mentorstvo, a svake godine osnivaće se tri nova preduzeća koja će zapošljavati po minimum troje zaposlenih.

Kontakt informacije

Švedski Profili d.o.o.
Adresa: Batajnički drum 283c, 11080 Zemun
Telefon: +381(0)11 74 88 331
E-mail: office@svepro.rs

www.svepro.rs

SHARE