Preduzeće za projektovanje, trgovinu, i usluge osnovano 1991. godine da bi kasnije počelo da se bavi proizvodnjom fluo rasvete. Od samog osnivanja preduzeće se bavi opremanjem stambenog i poslovnog prostora.

Ovlašćeni smo uvoznici i distributeri mineralnog spuštenog plafona „USG“ (poreklo USA) i najkvalitetnije potkonstrukcije „DONN“, kao i proizvoda svetski poznate fabrike za proizvodnju materijala za suvu gradnju „Rigips“ Austrija i drugih renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.

U našoj ponudi imamo I gipsane, metalne aluminijumske spuštene plafone Hanter Daglas sa fugenom I bez fugena, kasetne metalne plafone 600 x 600mm, pregradne zidove, obloge zidova, unutrašnje PVC I Al pregrade, roletne (Al I PVC), komarnike (rolo I fiksne), zavese (trakaste, rolo, zebra, panelne), venecijanere, duple (odignute) antistatik podove, tende sa mehanizmom (ravne I polukružne).

Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima, vrhunskim domaćim i stranim partnerima, razvili smo se u jedno od najpouzdanijih preduzeća za opremanje stambenog i poslovnog prostora. U stanju smo da odgovorimo visokim standardima i zahtevima u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, estetike i roka izvođenja skoro svih vrsta enterijera. Veliki broj naših saradnika omogućaava nam da budemo prisutni na celoj teritoriji Srbije i regiona.

Naše Usluge

 • Kompletna adaptacija prostora
 • Gipsani plafoni
 • Mineralni plafoni
 • Metalni plafoni
 • Oblaganje zidova
 • Pregradni zidovi

NAŠE USLUGE

Gipsani plafoni

Gipsani spušteni plafoni se rade od gips karton ploča (Rigips, KNAUF, Lafarge, Tehnogips) na metalnoj potkonstrukciji od CD i UD profila. Gipsani spušteni plafoni su idealno rešenje za moderno uređenje prostora kao i za adaptaciju starih i dotrajalih enterijera… 123

Kreiramo Vaš prostor po meri i želji

U stanju smo da odgovorimo visokim standardima i zahtevima u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, estetike i roka izvođenja skoro svih vrsta enterijera.

 • gipsani plafoni
 • mineralni plafoni
 • metalni plafoni
 • pregradni zidovi
 • adaptacija prostora
gipsani plafoni

Gipsani Plafoni

Gipsani spušteni plafoni se rade od gips karton ploča (Rigips, KNAUF, Lafarge, Tehnogips) na metalnoj potkonstrukciji od CD i UD profila.

Gipsani spušteni plafoni su idealno rešenje za moderno uređenje prostora kao i za adaptaciju starih i dotrajalih enterijera. Najčešće se rade radi snižavanja visine prostora, kao i za sakrivanje raznih vrsta instalacija i ispravljanje neravnina.

Gipsani spušteni plafoni su veoma pogodni i za izradu složenih oblika i formi.

Prednosti su im brza i jednostavna montaža, čist postupak (suva gradnja), niska cena, mala težina, mogućnost postavljanja raznih vrsta rasvete, zvučnika, postavljanje raznih vrsta izolacija, čime se smanjuju troškovi grejanja, povećanje toplotne i zvučne izolacije, povećanje vatrootpornosti, ugradnja u vlažnim prostorijama i sl.
detaljnije

Kontakt:

Gandijeva 34A/V, Novi Beograd Tel. +381 11 2282 711 Mob. +381 63 229 329 Mob. +381 63 37 37 39 info@spusteniplafoni.rs

www.spusteniplafoni.rs

SHARE