Rovex Inženjering d.o.o , je preduzeće, osnovano 2000. godine. Sedište preduzeća je na Novom Beogradu. Preduzeće se bavi inženjeringom u oblasti automatike industrijskih postrojenja i sistemima električnog grejanja namenjenim stambenim i poslovnim objektima.

BREND – NORVEŠKI RADIJATORI

Brend Rovex Norveski radijatori

Od samog osnivanje firme smo Generalni zastupnici za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Norveške firme ADAX, vodećeg svetskog proizvođač električnih radijatora.

U doba pojavljivanja na tržištu postojale u švedske ploče, švedski radijatatori, TA peći, kvarcne grejalice itd. Kako bi na najlakši mogući način prezentovali radijatore serije GLAMOX 3001 nazvali smo ih NORVEŠKI RADIJATORI.

Radijatori su postali poznati i ljudi su počeli da ih prepoznaju. Poslednjih godina na tržištu su se pojavili raznorazni francuski, danski, srpski norveški radijatori. To su sve konvektori ali nikako nisu norveški radijatori.

Norveški radijatori su naš BRAND koje su mnoge firme iskoritile da bi lakše plasirali svoju robu. Norveški radijatori su orginalni norveški proizvod, proizvođač je Norveška firma ADAX AS, modeli radijatora su GLAMOX 3001 od 2000 godine i ADAX NEO od 2008. godine.

Norveški radijatori

Norveški radijatori - Rovex inžinjering

Podno grejanje

Podno grejanje - Rovex inžinjering

Zaštita od snega i leda

Zaštita od snega i leda - Rovex inžinjering

Merni uređaji

Merni uređaji - Rovex inžinjering

Infracrvene grejalice

Infracrvene grejalice - Rovex inžinjering

Rovex Inženjering d.o.o.- Savremeni sistemi za grejanje

Kontakt:

Đorđa Stanojevića 11b lokal 7 11070 Novi Beograd, Srbija

Tel.011 311 52 08 , 011 785 68 33
prodaja@rovex.co.rs

www.rovex.co.rs

SHARE