Pre više od 20 godina, tačnije 1989. godine osnovana je jedna mala firma po imenu Polimark. Sa svojim prvim proizvodom, kečapom, a kasnije i majonezom, senfom, margarinom, kuvanim i konzerviranim paradajzom, sosovima, margarinima, univerzalnim začinom, kremom za kuvanje i šlag kremom ali i napicima od soje, Polimark je postao najveći proizvođač kondimenata u regionu.

Polimark je prva kompanija u Srbiji koja je uvela standard kvaliteta ISO 9001:2000 i sertifikovala i implementirala HACCP standard. Takođe, implementirani su i IFS i BRC standardi. Mikrobiološka i hemijska kontrola proizvoda u svim fazama proizvodnje kao i saradnja sa naučnim institucijama, zajedno sa pomenutim standardima, omogućavali su da Polimark garantuje stalni kvalitet i svežinu proizvoda tokom roka trajanja.

Kako je Polimark rastao, tako su se rađale i nove ideje ali i potreba za širenjem poslovanja u različitim delatnostima, te je tako nastala Polimark Grupa – grupa kompanija koja je okupljala deset kompanija članica, različitih delatnosti ali sa jednim zajedničkim ciljem a to je uspeh.

Razvojem i širenjem poslovanja došlo se i do pojma korporatizacije što, između ostalog, pretpostavlja i distanciranje od imena Polimark, koje ostavljamo samo na pakovanjim proizvoda koji ih nose. Polimark Grupa 2016. godine postaje Unisol Grupa sa 3 kompanije članice koje će se , na ovaj način, više okrenuti razvoju poslovanja, širenju portfolia brendova ali i većoj saradnji sa trećim licima.

Kompanije članice Unisol Grupe su:

Kontakt

Autoput Beograd – Novi Sad 100b
11080 Beograd – Zemun
Srbija

+381 (0)11 3771 700
+381 (0)11 3771 726

www.polimark.net

SHARE