Plus Hosting (DHH SRB DOO) iz Novog Sada posluje od 2010. godine i od tada neprestano rastemo, zajedno sa našim klijentima.

Trenutno smo jedan od top 10 ovlašćenih registara za .rs domene, a nudimo i uslugu registracije ostalih komercijalnih i nacionalnih domena.

U više od 7 godina rada, iz malog tima web hosting entuzijasta, izrasli smo u dobro poznato ime na domaćem tržištu. Široki spektar usluga, uključujući registraciju domena, web hosting, VPS i dedicated hosting na serverima lociranim na najboljoj mrežnoj infrastrukturi u datacentru u Zagrebu čini Plus najdražim izborom za velike i male korisnike.

Plus tim voli dobar izazov – naši visoko kvalifikovani stručnjaci će pronaći rešenje čak i za najsloženije probleme, i u isto vreme nadgledati kompletnu infrastrukturu i pomagati klijentima putem telefona, chata ili e-maila.

Stabilna infrastruktura, pristupačne cene, prijatna i uvek dostupna tehnička podrška koja je postala prepoznatljivi deo našeg brenda – na šta smo izuzetno ponosni , samo su neke od stvari koje čine Plus Hosting posebnim. Od pouzdanog i povoljnog hosting rešenja deli vas samo nekoliko klikova. Javite nam se i dopustite da Vam učinimo život lakšim.

Plusovci

SHARE