Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunskog kvaliteta, koje obuhvataju širok asortiman, od proizvoda za negu i lepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja. Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahteva visok stepen fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju kao i ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki.

Naš cilj je ostvarivati održiv poslovni rast i stvarati dodatnu vrednost za naše poslovne partnere i za robne marke u našem asortimanu. Naši kupci su svi značajni i renomirani učesnici na tržištu u rasponu od velikih međunarodnih lanaca, lokalnih prodajnih lanaca do veletrgovaca, parfimerija, apoteka, nezavisnih lokalnih trgovaca, B2B preduzetnika i specijaliziranih prodajnih kanala. Stoga je upravo Orbico poslovni partner koji može na najbolji način udovoljiti potrebama svojih poslovnih partnera s optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga, fleksibilnosti i stručnosti u smislu dubinskog poznavanja lokalnog tržišta.

S timom predanih i angažovanih profesionalnih stručnjaka, nudimo potpuna i sveobuhvatna poslovna rešenja u prodaji, logističkim uslugama, marketingu i vođenju robnih marki u našem asortimanu. U našem poslovanju i aktivnostima vodimo se našom Vizijom, Misijom, Principima i Vrednostima.

  • Biti vodeći distributer u Evropi.

Naše usluge


Orbico nudi potpuna i sveobuhvatna poslovna rešenja za prodaju i distribuciju, logističke usluge, marketing i usluge upravljanja robnim markama za velik broj različitih industrija i poslovnih područja kao što su roba široke potrošnje, proizvodi za negu i lepotu,farmaceutski proizvodi, igračke i tekstilni proizvodi, električni uređaji, cigarete, motorna ulja i mnogi drugi. 

Pružamo usluge vrhunskog kvaliteta našim principalima i kupcima osiguravajući im, pri tome, poslovnu vrednost, rast i razvoj. Orbicovo poslovanje danas se proteže od Baltičkog do Crnog mora, poslujući u 19 zemalja, koristeći sinergiju funkcija poslovne podrške i menadžerskog iskustva u kombinaciji sa snažnim fokusom i širokom pokrivenošću lokalnih tržišta, znanjem i profesionalnom stručnošću.

Naši kupci su svi značajni i renomirani učesnici na tržištu u rasponu od velikih međunarodnih lanaca, lokalnih prodajnih lanaca do veletrgovaca, parfimerija, apoteka, nezavisnih lokalnih trgovaca, B2B preduzetnika i specijalizovanihprodajnih kanala.

Orbico danas sarađujes više od 70 dobavljača, upravlja sa više od 500 globalnih i lokalnih robnih marki i snabdeva više od 80 000 kupaca.

Kontakt

Orbico d.o.o.
Partizanske avijacije 4
11070 Novi Beograd
Srbija

T.: +381 11 65 53 923
E: info.rs@orbico.com

www.orbico.rs

SHARE