FABRIKA KONDITORSKIH PROIZVODA NELLI D.O.O. Fabrika konditorskih proizvoda NELLI D.O.O. osnovana je u Loznici 29.03.2007. godine a zvaničnu proizvodnju započela 01.09.2007. Investicija u započinjanje proizvodnog procesa je finansirana iz sopstvenih sredstava. Od male porodične proizvodnje uspeli smo da za 10 godina postanemo respektabilna kompanija u konditorskoj industriji koja pre svega brine o kvalitetu svojih proizvoda I užitku svojih kupaca.

Kontinuiranim radom na proširenju asortimana i podizanju kvaliteta naših proizvoda, želimo da postanemo omiljen brend naših kupaca širom sveta. Želja nam je da naši proizvodi postanu omiljeni I neizostavni desert svih ukućana I svih generacija.

Koristimo najkvalitetnije sirovine, investiramo u najmodernije mašine I opremu, angažujemo najbolje stručnjake kako bi naši proizvodi postali sinonim kvaliteta u svetu konditora.

Ne zadržavamo se samo na željama već svakodnevno radimo na tome da naše želje postanu naša stvarnost.

Naša čokolada Nelina uveliko je prepoznata kao vrhunska čokolada proizvedena u Srbiji I već se može naći u domovima širom Evrope kao slatkiš koji unosi radost.

Ovo je samo početak našeg putovanja. Pridružite nam se.

Novi asortiman mlečnih čokolada – izazov za sladokusce, ali i trenutak sreće za one koji teško uhvate malo vremena za dnevni užitak i opuštanje. Za proizvodnju čokolada izabrane su najkvalitetnije sirovine – alpsko mleko, kakao buter i kakao masa – poznatih svetskih brendova. Sa otvaranjem novog pogona čokolade očekujemo otvaranje novih tržišta, jaču distribuciju, bolju pozicioniranost i plasman…..

Mlečna čokolada sa celim lešnicima

Mlečna čokolada sa celim bademima

Konakt

Georgija Jakšića 14
15300 , Loznica
Srbija

office: +381 (0) 15 893-969
prodaja:+381 (0) 15 893-996
izvoz: +381 (0) 15 873-122
nelly.loznica@gmail.com

www.netly.co.rs

SHARE