Nakon višegodišnjeg radnog iskustva u osmišljavanju i proizvodnji proizvoda od metala, možemo reći da je naš tim spreman za svaki izazov. Na sajtu možete pogledati naše proizvode, i upoznatisei sa širokim spektrom usluga koje pružamo. Iskreno se nadamo, i unapred radujemo budućoj, uspešnoj saradnji sa Vama, i pisanju novih, svetlih poglavlja, kako Vaše, tako i naše kompanije.

Vrhunski proizvod i superiorna usluga

Avito jasno prepoznaje jedini način kojim ćemo nastaviti da budemo uspešni, a to je davanje vrhunskog proizvoda i superiorne usluge, što su prave vrednosti za novac uložen kod nas. U Avitu kao prioritet uvek imamo zadovoljstvo naših kupaca, jer znamo pre svega da ste naše najvrednije sredstvo.

Projektovanje, izrada i održavanje

Širok asortiman proizvoda, odličan kvalitet proizvoda. Niska cena proizvoda – pristupačnost, prilagodljivost zahtevima kupaca. Brza implementacija novih ideja, dugogodišnje iskustvo i tradicija. Dobro organizovana distribucija proizvoda i servis kao i garancija na sve naše proizvode.

Kvalitet naših proizvoda

Kada su u pitanju naši proizvodi, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja. Pouzdanost, doslednost i stabilnost, su osnovne karakteristike koje su pokrivene resursima pribavljenih porodičnim radom i ulaganjem od 1972 godine i saradnju sa velikim preduzećima kroz izradu razne metalne galanterije.

Iskustvo i saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata su Peštan, Hutchinson, Grundfos, Mei Ta, Bambi AD, Polimark, Unisol Group, Ball Packaging, Modine, Eaton, Luvata, Gorenje Gruop, Tondach, Potisje Kanjiža, Autokomerc, Gebrüder Weiss, Minor, Galeb Group, Orbico, Avexcor i mnogi drugi zadovoljni kupci.

Avito Comp.ltd d.o.o. Inđija

 

Adresa: Vojvode Stepe 24, Inđija, Srbija

Emailoffice@avito.rs

Telefon: +381 63 50 50 08

Fax: +381 22 551 836

SHARE