Soko Štark je deo Atlantic Grupe, multinacionalne kompanije koja u svom poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 30 zemalja širom sveta.

Ova sinergija unutar velikog poslovnog sistema omogućila je otvaranje novih tržišta, jaču distribuciju, bolju pozicioniranost i plasman – što je osnov daljeg razvoja „Štarka“ i Grupe u celini. 

Ulaganje u već renomirane brendove, među kojima neki imaju regionalni, pa čak i globalni potencijal, doprineće ostvarenju dodatne vrednosti i ambicioznih poslovnih planova. 

Kroz poslove permanentnog tehnološkog unapređenja i marketing aktivnosti, radi se na stalnom inoviranju asortimana, praćenju i primeni savremenih trendova u oblasti tehnologije i odnosa prema tržištu i potrošačima. 

Iz fabrike svake godine, kao rezultat praćenja svetskih trendova i kontinuiranog ulaganja u kvalitet i razvoj, izlaze proizvodi čija je posebna odlika receptura – tako sastavljena i tehnološki proces proizvodnje – tako vođen da su sačuvana hranljiva svojstva prirodnih sirovina.

Da li možete da zamislite svoje detnjstvo bez čokoladnih Bananica, Smokija, Najlepših želja,“Prima” štapića….

Savršenim spojem tradicije i savremenih tehničkih dostignuća „Štark“ je uspeo u onom što je san svake kompanije na svetu – da stvori „love marks“, proizvode koje, jednostavno, volite, bez obzira na sve.

smoki
bananica
Najlepše Želje

Kontakt

Soko Štark d.o.o. Beograd

Bulevar Peka Dapčevića 29
11000 Beograd, Srbija
T. +381.11. 39.56.000
F. +381.11. 39.72.989

E. kontaktcentarSRB@atlanticgrupa.com

www.stark.rs

SHARE