ENMON d.o.o. je privredno društvo koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila. Pored toga posedujemo i pogon za proizvodnju praškastih materijala koji proizvodi lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masa u svim bojama, lepkove za stiropor, siporeks i ostale praškaste proizvode u građevinarstvu. Za navedene proizvode dobili smo ateste od Instituta IMS.

Osnovni podaci o firmi.

Privredno društvo ENMON d.o.o. je osnovano 1990. godine sa sedištem u Beogradu. Danas kompaniju čine preko 900 zaposlenih. Sa razvojem tržišta i prodajnih regiona razvija se kompanija ENMON, koje prateći potrebe tržišta širi prodajni asortiman. Možemo slobodno reći da ENMON trenutno raspolaže sa najboljom, najpotpunijom i najpovoljnijom ponudom u Srbiji, a u prilog tome govori sve veći broj stalnih kupaca koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe upravo kod nas. Takođe, od početka rada pratimo mnoge renomirane građevinske firme u njihovim završnim radovima sa kompletnim programom za opremanje kupatila i kuhinja, kako u stambenim tako i u poslovnim objektima, kao i u objektima posebne namene. Mogućnost prevoza našim kamionima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.
Do sada su poverenje ENMON-u ukazali Ratko Mitrović, Napred, Energoprojekt i mnoge druge renomirane građevinske firme. Završena sertifikacija za ISO 9001 standard.

Brendovi

enmon brendovi

Brendovi u prodajnom asortimanu kompanije Enmon

Kompanija ENMON, svojim predanim radom, sada već više od četvrt veka, pozicionirala se na domaćem tržištu na samom vrhu. Kao lider u svojoj branši na ovim prostorima uspostavili smo saradnju sa mnogim renomiranim domaćim i stranim proizvođačima keramičkih i granitnih pločica, sanitarija, baterija, kada i tuš kabina kao i prateće opreme za kupatila. Italijanska, Španska i Nemačka keramika, baterije i sanitarija, samo su deo našeg asortimana. Kvalitet naše ponude prepoznali su i mnogi investitori koji nam ukazuju poverenje već punih 25 godina. Pored Enmon Brenda koji je sve prisutniji na tržištu u Srbiji i regionu, u prodajnom asotimanu kompanije Enmon nalaze se proizvodi sledećih proizvođača: Keramičke pločice i granitna keramika

KAI, MARAZZI GROUP, BALDOCER, AKGUN SERAMIK, ARGENTA, CASALGRANDE, R.A.K. CERAMICS DISTRIBUT, PRISMACER, HISPANIA, CISA CERAMICHE, ITA CERAMICHE, KALESERAMIK CANAKKALE, FONTE, KERAMIKA KANJIŽA, ZORKA KERAMIKA, POLET KERAMIKA Sanitarije Baterije Kabine, kade i paravani Bojleri Vodokotlići Kupatilski nameštaj Galanterija Reference

ISO 9001 se odnosi na: prodaju keramike, sanitarije, kupatilskog nameštaja, pokrivanja podova i zidova, usluge sečenja i obrade keramike, proizvodnju fug masa i lepkova za gradjevinarstvo.

Kontakt

Bulevar oslobođenja 205

Beograd 11000

+381 (0)11 785-60-60

0800 33 33 35

+381 (0)11 785-60-20

webshop@enmongroup.com

SHARE