Kompanija Energy Net osnovana je 1991. godine. Danas, 27 godina kasnije, Energy Net zapošljava preko 200 zaposlenih i regionalni je lider u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, instalacione i sanitarne opreme sa preko deset miliona kvadratnih metara opremljenog prostora i preko jednog miliona zadovoljnih korisnika koji svedoče o kvalitetu našeg poslovanja i usluga.

Svojim dugogodišnjim iskustvom stvaramo energetski efikasna i tehnički prilagodljiva rešenja i pružamo odgovor na sve potrebe koje pred nas postavljaju naši klijenti.

Sarađujemo sa preko 100 vodećih firmi iz branše poznatih po kvalitetu svojih proizvoda. Kombinujemo taj kvalitet i naše znanje za potrebe naših klijenata.

Uspešno i dugoročno sarađujemo sa preko 1000 partnera, od serviserskih i instalaterskih firmi, preko projektantskih biroa, energetskih menadžera, do stručnjaka sa fakulteta, iz raznih udruženja i komora. Posebno smo ponosni na našu odličnu saradnju sa projektantskim kućama, gde ostvarujemo saradnju u domenu novih tehnologija i sistemskih rešenja iz domena obnovljivih izvora energije.

Među brojnim brendovima, kompanija Energy Net je ekskluzivni zastupnik kompanije Remeha – najpoznatijeg holandskog proizvođača kondenzacionih gasnih kotlova, kao i kompanije Gree – globalnog lidera u proizvodnji klimatizacione opreme. Uz njih se posebno izdvaja brend Bergen koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koji je rezultat saradnje Energy Net-a sa svojim dugoročnim i pouzdanim partnerima.

U svom posebnom segmentu poslovanja, Energy Net je u oblasti građevinarstva, zastupnik širokog spektra proizvoda brenda Porcelanosa – od keramičkih pločica i sanitarija do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo.

Uvek težimo da poboljšamo svoje radne procese u cilju što boljeg i kvalitetnijeg zadovoljenja potreba naših klijenata uz brigu o životnoj sredini, pa je stoga u kompaniji implementiran međunarodni standard kvaliteta ISO 9001.

KONTAKT

ENERGY NET D.O.O.
Proleterska 49
21241 Kać/Novi Sad
Srbija

CENTRALA:
Tel: +381 (0)21 / 68 61 001
Fax: +381 (0)21 / 68 61 025
E-mailoffice@energynet.rs
E-mail: prodaja@energynet.rs
(za zahteve za ponudom i servis potrošača)

CALL CENTAR:
Tel: +381 (0)11 / 65 55 200
E-mailinfo@energynet.rs
E-mailservis@energynet.rs
(za servisne zahteve)

Radno vreme: 8-16h radnim danom

 

SHARE