Naša osnovna delatnost  je proizvodnja grejnih tela na pelet, čvrsto, tečno i gasovito gorivo, štednjaka na struju, kao i kombinaciju čvrsto gorivo-struja i struja-gas. Proizvodi „Alfa-Plam“-a, prevashodno su namenjeni domaćinstvima.

Po obimu proizvodnje, plasmanu i kvalitetu, vodeći smo proizvođač grejnih tela u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, a svrstavamo se i u red 5 najvećih u Evropi.

Danas, proizvodnju realizujemo u 6 tehničko-tehnoloških celina, prema grupama proizvoda, a to su:

1. Peći, štednjaci i kotlovi na pelet

2. Štednjaci i peći na čvrsta goriva                                                                                                              

3. Kamini i peći na čvrsta goriva                                                                                                                

4. Peći na gas                                                                                                                                    

5. Štednjaci, peći i kamini za etažno grejanje                                                                                                  

6. Štednjaci i rešoi 

Naša ukupna godišnja produkcija iznosi preko 160.000 jedinica. Asortiman proizvodnje permanentno proširujemo u skladu sa potrebama tržišta, a u cilju povećanja kvaliteta izrade proizvoda uvodimo nove tehnologije. Svi naši proizvodi poseduju odgovarajuće domaće i inostrane ateste, čime u celini ispunjavamo stroge zahteve za plasman na tržište EU.
Svoje proizvode plasiramo na domaćem tržištu (oko 35%) i na tržištima Evrope (oko 65%). Osnovna izvozna tržišta su bivše jugoslovenske republike (BiH, Makedonija, Crna Gora, Slovenija i Hrvatska), zatim Nemačka, Italija, Austrija i Poljska.

Trenutno, imamo oko 1.000 zaposlenih.

Misija: Zajedničkim dugogodišnjim radom stvorili smo kompaniju koja je vodeći proizvođač grejnih tela i štednjaka u jugoistočnoj Evropi. Ugled i tradicija obavezuju nas da nastavimo put ka ostvarivanju postavljenih ciljeva.  Stručnost zaposlenih i posedovanje specifičnih znanja, savremena tehnologija rada i unapređeni procesi proizvodnje omogućavaju da plasiramo proizvode koji imaju prepoznatljiv kvalitet.
Vizija: Kompanija Alfa-Plam  usmerena je na ojačavanje liderske pozicije na postojećim i osvajanje novih tržišta.  Stvaramo pobednički tim sastavljen od zadovoljnih zaposlenih,  akcionara, poslovnih partnera i potrošača, uz poštovanje principa održivog razvoja društva i zajednice. Spremni smo danas za sve što će se desiti sutra!

„ALFA-PLAM“ a.d. VRANJE

17500 VRANJE, Radnička 1, Srbija
www.alfaplam.rs
email: office@alfaplam.rs
Centrala: 017 421-121
Fax (finansije): 017 421-552 

SHARE