Afrička Šljiva pomaže da se:

Postigne erekcija

Održi erekcija

Pojača želja za seksom

Popravi funkcija prostate

Poruči XXL Paket

Jača potenciju

Testosteron je hormon odgovoran za razvoj muških seksualnih karakteristika, razvoj mišićne mase i snage i pravilno funkcionisanje muškog reproduktivnog sistema. Testosteron je izuzetno je važan za seksualnu želju i erektilnu funkciju: njegov smanjen nivo dovodi do pada libida i polne moći.

Afrička šljiva je prirodan izvor beta-sitosterola, supstance koja sprečava pretvaranje testosterona u drugi hormonski oblik i tako održava nivoe testosterona na optimalnom nivou. Afrička šljiva na taj način pomaže da se:

  • Postigne erekcija
  • Održi erekcija
  • Pojača želja za seksom

Redovnom upotrebom Afričke šljive podstiče se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj način se poboljšava kvalitet i dužina trajanja erekcije.

Čuva prostatu

Glavna funkcija prostate je proizvodnja tečnosti koja je sastavni deo sperme. Najčešći problem sa prostatom su hronične upale i uvećanje koji dovode do nelagodnosti pri mokrenju, smanjen protok urina i teškoće u postizanju i održavanju erekcije.

Zahvaljujući visokom procentu beta-sitosterola koji sadrži, Afrička šljiva pomaže sprečavanje upala i hiperplazije prostate pa se poboljšavaju sve tegobe koje prate ova stanja. Kliničke studije pokazuju da Afrička šljiva značajno poboljšava urološke simptome i potenciju jer postiže:

  • Protivupalno dejstvo
  • Smanjenje benigne hiperplazije prostate
  • Poboljšanje polne moći

Redovnom upotrebom Afričke šljive poboljšava se funkcija prostate i urinarnog sistema, koji onda dovodi i do lakšeg postizanja i održavanja erekcije.

Bezbednost

Na crnom tržištu i preko interneta se danas mogu naći različiti proizvodi za koje se tvrdi da poboljšavaju potenciju. Ovi preparati su često sumnjivog porekla i kvaliteta pa osim što je njihova efikasnost pod velikim znakom pitanja, mogu predstavljati i veliku pretnju po zdravlje.

Čitav niz kliničkih studija i iskustva naših korisnika dokazuju visok kvalitet Afričke šljive i bezbednost za dugotrajnu upotrebu. Afrička šljiva zadovoljava najviše standarde u pogledu kvaliteta i kao takav ima:

  • Odobrenje Ministarstva zdravlja i Farmaceutskog fakulteta
  • Redovne kontrole kvaliteta
  • Bezbedan za dugotrajnu primenu

Redovnom upotrebom Afričke šljive poboljšava se funkcionisanje genitalnog i urinarnog sistema. U svakom trenutku sigurni ste da je preparat najvišeg kvaliteta i bezbedan za vaše zdravlje.Svaki muškarac je makar u nekom trenutku doživeo neuspeh u krevetu.

Među muškarcima koji počinju da osećaju probleme sa potencijom sve je više mlađih od 40 godina. 

Već 5 punih godina lider na našem tržištu, Afrička Šljiva je potpuno prirodan i bezbedan preparat za poboljšanje potencije i zdravlja prostate.

Potpuno prirodno rešenje

za potenciju i prostatu

Jednostavno

Samo jedna kapsula dnevno!

Bezbedno

Čak i za srčane bolesnike…

JOŠ UVEK NE PIJEŠ AFRIČKU ŠLJIVU?

Poručite paket Afričke Šljive online i ostvarite najbolju cenu.
Paket stiže diskretno upakovan na Vašu adresu. Poruči odmah

Kontakt:

Telefon: +381 11 20 70 807

Email: info@africkasljiva.com

www.africkasljiva.com

SHARE