Velog D.O.O. je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja, trgovina i transport građevinskog materijala. Uspešno poslujemo na domaćem tržištu sa tradicijom od preko dve decenije. Osim materijala za grubu gradnju (građevinskog materijala), u sklopu kompanije posluje moderno opremljen prodajni salon veličine od 400 m² sa velikim izborom najkvalitetnijih materijala, širokom lepezom proizvoda, i super brendove po niskim cenama.

Ovde možete pronaći sve što Vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, metalnog programa, rezane građe i stolarije, gipsanog programa – suve građe, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerskog i farbarskog alata, elektro materijala i rasvete, keramike i sanitarije, vodovoda i kanalizacije, izolacionog programa, baštenskog programa, mašina, alata i pribora. Velog prodajni salon nudi širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnosi na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje.

Naša kompanija nastavlja da raste iz godine u godinu zahvaljujući vrlo rasprostranjenoj mreži zadovoljnih poslovnih partnera. Sarađujemo sa najvažnijim proizvođačima građevinskog materijala i vodimo se idejom da ponuda proizvoda bude raznovrsna i kvalitetna.

U našem prodajnom asortimanu možete pronaći sve za adaptaciju i gradnju stambenih i poslovnih prostora. Ljubazno osoblje će Vam pomoći u odabiru od najmanjeg eksera i najfinije četke. U našem poslu ovaj način prodaje materijala tradicionalno se naziva „stovarište“, ali mi se trudimo da ponudimo mnogo više od onoga što možete naći na drugim lokacijama.

Kod nas možete pronaći proizvode najvećih i najkvalitetnijih proizvođača kao što su:

Knauf, Ceresit, Ytong, Schiedel, Sika, Isomat, Austrotherm, Knauf Insulation, Tondach, Holcim, Titan, Dramin, Maxima, Beohemik, Beorol, Kaindl,  Ramon Soler, Rosan Armature, Marbomil, TimIzolirka, Marker Fasteners, Peštan, TopStrong, Gadget, Topmasterm, kvalitetne španske keramike i sanitarije, kao i proizvodi mnogih drugih proizvođača.

Najpre, Velog D.O.O. je među prvih deset najbolje snabdevenih objekata u Beogradu. Koliko je bogat naš asortiman uverite tako što ćete odabrati neku od kategorija proizvoda. Zatim, kod nas možete naći ne samo grub građevinski materijal, poput cementa ili gvožđa već i alate, hemiju i sve što prodaju farbare i specijalizovane radnje. Jednom posetom Velogu postiže se isti učinak kao dvosatnim obilaskom više stovarišta i prodavnica.

Visokokvalitetno i edukovano osoblje će Vam detaljno objasniti I upoznati Vas sa našim proizvodima, pružiti sve neophodne informacije i rešenja. Kako biste što bolje uskladili svoje potrebe i zahteve, na našem sajtu možete uporediti Vaše želje i mogućnosti i pronaći optimalno rešenje.

Naše osoblje je uvek tu da pomogne sa savetima, jer su kupci često komšije koje izvode male radove i nisu upućeni u tajne zanata. Zato ne očekujemo da nam samo predate spisak potrepština već Vas pozivamo da dođete čak i kada ne znate kako izvesti ni šta vam je potrebno za adaptaciju ili gradnju koju planirate. Naše osoblje će Vam pružiti vrhunske komercijalno-tehničke savete.

Ukoliko želite da robu kupite na kredit obezbedićemo vam potrebnu dokumentaciju.

Kod nas nema čekanja jer je objekat tako koncipiran da nekoliko kamiona može ući u isto vreme, a ako želite da vam mi dostavimo robu to je potpuno besplatno, kao i istovar robe, po čemu smo jedinstveni u Beogradu. Salon u kome nudimo boje i lakove i elektro-materijal jedan je od najvećih tog tipa u Srbji, a i ostatak objekta je pokriven, tako da kod nas možete doći i po lošem vremenu kako biste bez žurbe potražili ono što vas zanima.

Naša velika prednost u odnosu na većinu lokacija gde se prodaje građevinski materijal je lokacija u Železniku, blizu Obrenovačkog puta, koja je dostupna gradskim prevozom ili automobilom, ali i velikim kamionima. Samo 5 minuta vožnje Obrenovačkim putem od Ade Ciganlije dovodi vas kod nas, a ako živite ili radite u Žarkovu, Železniku, Rakovici, Ostružnici, Sremčici ili na Banovom Brdu mi smo i Vaš sused, tako da Vi više nikada nećete morati da putujete daleko po materijal za gradnju i majstorske radove.

Kontakt:

Velog DOO Lole Ribara 133 11250 Železnik

Tel. 011/2577-578 011/2575-219 011/2577-992 011/2572-878

office@velog.rs

www.velog.rs

SHARE