Iako relativno mlada turistička agencija TraveLux poseduje dugogodišnje iskustvo u organizaciji putovanja koja će Vas upoznati sa najlepšim destinacijama u zemlji, Evropi i svetu. Naš cilj je da Vam pored najkvalitetnije usluge, pružimo sigurnu, pravovoremenu i korisnu informaciju i damo pravi savet za svaku Vašu želju.

Ukoliko ste ljubitelj aktivnog odmora, susreta sa viševekovnom kulturom i istorijom, ali i dobrog šopinga, turistička agencija TraveLux preporučuje posetu evropskim gradovima tokom cele godine. Iz naše ponude izdvajamo neke od najpopularnijih gradova Evrope koje smo pripremili za Vas: Verona, Prag, Krakov, Beč, Istanbul, Solun, Segedin, Budimpešta, Temišvar.

Za sve one koji maštaju o odmoru iz snova, kristalno čistom moru i suncu, turistička agencija TraveLux u svojoj ponudi ima veliki izbor aranžmana za letovanje. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor hotela i apartmana, sa garantovanim kvalitetom, po najvišim standardima.

Sa željom da strane turiste upoznamo sa lepotama naše zemlje, turistička agencija TraveLux organizuje brojna putovanja po Srbiji. Posedujemo jednu od najkompletnijih ponuda na domaćem tržištu koja obuhvata popularne turističke destinacije u našoj zemlji. Takođe, organizujemo lov i ribolov u Srbiji.

Ова слика има празан alt атрибут; име њене датотеке је busevi-768x768.jpg

Turistička agencija TraveLux bavi se i prodajom avio karata svih svetskih avio kompanija, po najpovoljnijim cenama. Naše ljubazno i profesionalno osoblje, u saradnji sa vodećim rezervacionim sistemima, pronaći će najbolju opciju za Vas, uz maksimalnu uštedu vremena i novca. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i uslugu prevoza u zemlji i inostranstvu, u skladu sa Vašim potrebama i željama. U vlasnistvu imamo solo I double-decker autobus, minI bus sa 20 komercijalnih mesta, možemo odgovoriti na sve zahteve i potrebe, kako putnika tako i preduzeća ili institucija kojima je prevoz potreban.
Putujte sa osmehom,
Vaš TraveLux!

RADNO VREME I KONTAKT:

Ponedeljak – subota od 09h do 17h, Subota: 09-12h
Majora Zorana Radosavljevića 144 (preko puta NIS pumpe) u Batajnici

Kontaktirajte nas putem telefona na brojeve:
Tel: 011/ 40 88 017
Mob: 066/ 166 123 (agencija)
Mob: 062/48 00 48 (prevoz)

E-mail:
travelux.beograd@gmail.com
nikola.travelux@gmail.com (prevoz)

www.traveluxbus.com

OTP 2/2016

SHARE