Istorija duga 30 godina ZAM d.o.o.

Shape

Maloprodaja „ZAM“, sa sedištem u Inđiji, kao DOO postoji od 1992.god. Ova maloprodaja svoj rad je započela sa jednim maloprodajnim objektom 1989.god. Danas poseduje 20 (dvadeset) samouslužnih maloprodajnih objekata u kojima se obavlja prodaja robe široke potrošnje. Svi objekti smešteni su na teritoriji grada Inđije, nose naziv „Žuti marketi“ a logo maloprodaje „ZAM” DOO i njenih maloprodajnih objekata „Žuti marketi” prepoznatljiv je lokalnom stanovništvu

Store
Event
Event

Zašto Žuti

Shape

Naziv „Žuti marketi” maloprodajnim objektima dodeljen je od strane kupaca. Naime, prvi maloprodajni objekat bio je opremljen žuto-crvenom opremom. S toga su potrošači međusobno govorili da kupovinu obavljaju u „Žutom”. Vlasnik maloprodaje „ZAM” DOO, Zdravko Mrđa, odlučio je da usvoji i dodeli maloprodajnom objektu naziv „Žuti marketi”. Naime, vlasnik maloprodaje „ZAM” DOO je meštanin grada Inđije, gde zajedno sa svojom porodicom živi i radi. To olakšava praćenje ponašanja i zahteva kupaca, navika i njihovih sklonosti, stiče se lojalnost kupaca i gradi se njihovo poverenje.

Vaši Žuti Marketi ZAM d.o.o.

Shape

Pored sigurne kupovine za kupce, naše preduzeće brine i o bezbednosti zaposlenih u radnom okruženju I pruža sve neophodne uslove za rad. Trenutno „ZAM“ DOO zapošljava oko 180 radnika različitih profila, a najveći broj zaposlenih su trgovci po zanimanju. O zadovoljstvu na radu u maloprodaji „ZAM” DOO svedoče retke fluktuacije radnika kao i nekolicina radnika koji već 15 (petnaest) godina verno i sa zadovoljstvom provodi svoj radni vek u ovom preduzeću. Vodeći brigu o kupcima i zaposlenima „ZAM” DOO obezbeđuje sebi sigurno mesto na tržištu i stvara mogućnosti za dalji rast i razvoj. Kako „Žute markete” kupci nazivaju „prodavnice naselja”, oni osećaju slobodu da traže informacije, pomoć i savete zaposlenih u bilo kom trenutku.

Histry
Shape
Shape
Event
Event

Strategija, misija i vizija

Shape

„Žuti marketi” imaju, svaki pojedinačno, malo tržišno područje koje opslužuju. Cilj ove politike je da se pokrije celo tržište sa više maloprodajnih objekata, a da svaki maloprodajni objekat pruža adekvatan parking prostor, asortiman i uslugu kupcima. Maloprodaja „ZAM” DOO u svojim maloprodajnim objektima primenjuje strategiju niske inicijalne cene. Ovom strategijom maloprodaja „ZAM” DOO nastoji da ostvari veliko tržišno učešće putem zaračunavanja relativno niske cene proizvoda i velikim obrtom robe. U bliskoj budućnosti se planira proširenje lanca maloprodajnih objekata na teritoriju cele opštine, obuhvatajući sela u istoj – Bešku, Krčedin, Novi Slankamen I Nove Karlovce.

Adresa

Železnička 40, 22320 Inđija, Srbija

Telefon: +381.22.558.719

Mobilni: +381.62.801.74.22

email: zamdoo@mts.rs

www.zutimarketi.rs

SHARE