PROLASKOM KROZ STENESE PRIRODNO FILTRIRAM

I POSTAJEM OBOGAĆENA MINERALIMA I ELEKTROLITIMA

SAKUPLJAM SE U ARTEŠKOM BUNARU

Između čvrstih i nepropusnih slojeva zemlje
na dubini od 605 metara

DO TEBE DOLAZIM ISKONSKI ČISTA

Jer čuvam ukus vode koju niko nije menjao

Dolazim iz jednog od najlepših okruženja – sa hiljadu godina starog izvora Banje Vrujci, koja se nalazi u severozapadnom delu Srbije, u podnožju planine Suvobor, ugnežđenja u živopisnoj dolini reke Toplice, u samom podnožju Divčibara i Rajca.

Moj dom, Banja Vrujci je pravi dragulj ovog regiona. Zahvaljujući izvorima tople, slabo mineralne i radioaktivne, kalcijumsko-magnezijumske vode, koja se koristi za lečenje reumatizma, artritisa i steriliteta, Banja Vrujci je zaslužila epitet banje koja leči. Tragovi materijalne kulture i popularne tradicije nam pokazuju da je region oko Banje Vrujci bio naseljen još od antičkih dana jer su oblasti oko lekovitih izvora oduvek bili najpogodnija mesta za život.

Moje ime je VODAVODA. Sastavljena sam i dizajnirana od strane prirode i začetnik sam života na Zemlji. Prirodno sam filtritana kroz slojeve krečnjaka i izvirem sa dubine od 605 metara, potpuno bistra i biološki čista. Zahvaljujući dobro izbalansiranom sastavu savršeno sam jedinstvo minerala i soli i idealna sam za svakodnevno korišćenje. Flaširanje direktno sa izvora, bez prerade, čuva moju autentičnu čistoću. Mnogi se pitaju zbog čega sam kockasta? Imam sposobnost da momentalno poprimim bilo koji oblik ambalaže, a ja sam izabrala onu koja je autentična, racionalna i pragmatična. U svojoj istinskoj suštini predstavljam sponu izmežu čoveka i prirode i zbog toga sam svoj oblik prilagodila vašim potrebama kako bih vam u svakom momentu bila pri ruci, jer svaka moja kapljica u sebi nosi život.

Priroda je moj dom i ja se trudim da je sačuvam koliko je to u mojoj moći jer moja misija je da najbolje iz prirode donesem ljudima, ali da pri tome ne ugrozim svoj dom. Zato se moje flaširanje vrši korišćenjem moderne tehnologije, što obezbeđuje savršene uslove rada bez zagađenja životne sredine. Najnaprednija proizvodnja ne narušava okolinu, jer ne postoji dodatna obrada niti prerada kako bi se održala lepota koju nam pruža priroda i kako bi se ista zaštitila.

U sebi kombinujem najbolje u klasi tehnologije, kvaliteta ali i vodećih stručnjaka koji se svakoga dana brinu o tome da u svom autentičnom obliku stignem do svakoga od vas.

info@vodavoda.com

www.vodavoda.com

SHARE