Rasadnik Pavlović je porodična firma koja se bavi proizvodnjom dekorativnih  sadnica za uredjenje parkova i vrtova. Proizvodimo sadnice četinara, ličćara, ukrasnog žbunja, perena i sadnice potrebne za žive ograde.U želji da zaokružimo našu ponudu pokrenuli smo proizvodnju  travnog busena – tepih trave. Svojim klijentima nudimo kompletnu uslugu, stručni savet u odabiru biljaka, izradu  idejnog rešenja uređenja, prevoz biljaka, izvođenje radova na  uređenju, pripremu terena, sadnju biljaka i savet u vezi održavanja. 

Pozivamo Vas da posetite rasadnik i uverite se u nas asortiman i kvalitet nasih proizvoda

Višegodišnje iskustvo u radu

Rasadnik

Tepih trava

Ako zelite gotov travnjak za jedan dan to mozete ostvariti narucivanjem travnatog busena iz naseg rasadnika. Trava je proizvedena na humusnoj podlozi,izuzetne gustine I od odabranih vrsta semena najpodesnijih za nase podneblje. Trava je pogodna za dvorista, parkove, sportske terene.

Tepih travu pored proizvodnje I postavljamo, organizujemo prevoz do vas I sve to po najpovoljnijim cenama. Radimo I nivelaciju I pripremu terena za postavljanje trave. Cene zavise od kvadrature koja vam je potrebna.

Kontakt:

Kolarska bb
Smederevo
Tepih trava: 069/64-80-44
tepihtrava@outlook.com

www.tepihtrava.rs

SHARE