Poslovni sistem Swisslion Takovo – ime je koje sa osmehom izgovaraju ljubitelji naših proizvoda u zemlji ali i u okruženju, širom Evrope i celog sveta. Proizvedeni  po originalnoj SL tehnologiji od prirodnih, strogo kontrolisanih sastojaka, uz poštovanje standarda koji obezbeđuju kvalitet i bezbednost, naši proizvodi stigli su do svakog kutka planete Zemlje. Portfolio  poslovnog sistema Swisslion Takovo  obuhvata sve grupe proizvoda: od čokolada i kremova, penastih i gumenih dezerata i bombona, vafla, medenjaka, preko finih pekarskih proizvoda – keksa (laminiranog, čajnog, biskvita, sendvič keksa, slanih štapića i krekera), ratluka , žele proizvoda , sladoleda, sokova, decje hrane, alkoholnih i bezalkoholnih pića, supa, testenina, sladoleda pa do mesnih prerađevina. Proizvodnja se odvija na najsavremenijoj opremi za konditorsku industriju i vođena je od strane pažljivo obučenih radnika pod budnim okom stručnog tima. Tako u našim fabrikama nastaju najbolji  zalogaji za sve one koji naše proizvode baš vole.

Vrednosti koje negujemo

Već decenijama poslovni sistem Swisslion Takovo svoje poslovanje zasniva na vrednostima koje neguje a to su a to su briga za ljude i društveno – odgovorno poslovanje. Zbog toga je poslovni sistem Swisslion Takovo  poželjan  poslodavac i  partner u sredinama u kojima posluje,  pokretač inovacija i proizvođač čijem kvalitetu proizvoda se veruje.

" title=

Naše nasleđe

Naša vizija

Vizija poslovnog sistema Swisslion-Takovo je zadrži poziciju jednog od vodeći lidera na tržištu konditorskih proizvoda u Srbiji i regionu, te da svojim daljim radom i usavršavanjem tehnologije proširi krug delovanja i razvije pozitivnu sliku o sebi i svojim proizvodima, kao uspešno pozicioniranim robnim markama.

Želja kompanije Swisslion Takovo je da bude:

  • Poželjan, kvalitetan i stabilan partner
  • Pokretač privrednog razvoja cele Srbije
  • Sinonim za najmoćniju prehrambenu industriju u jugoistočnoj Evropi koja doprinosi opštim ciljevima zajednice kojoj pripada.

Misija

Misija poslovni sistem Swisslion Takovo  je da širokom i kvalitetnom paletom proizvoda omogući potrošačima što više trenutaka uživanja u dobrim ukusima, a sve to koristeći zdrave, prirodne i stručno proverene sirovine, propisane od strane SL tehnologije i uz podršku najsavremenije procesne opreme.

Ono pomoću čega našu misiju uspešno ostvarujemo su:

  • Ulaganja u tehnološku opremu i infrastrukturu
  • Kompetentni kadrovi
  • Dobra proizvođačka praksa (GMP)
  • Vrhunski kvalitet sirovina

Kontakt

Info telefon
0800 122 122 

Swisslion-Takovo, Vaska Pope 4, Beograd

Tel.+381 20 69 300, +381 11 20 69 333

/www.swisslion-takovo.com

SHARE