PINTO D.O.O JE PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU GUMENO – TEHNIČKE ROBE

pinto-proizvodnjaKompanija  Pinto d.o.o je osnovana 1987.godine i sve vreme se bavi proizvodnjom gumeno – tehničke robe i mešanjem kaučkovih smeša. Duga tradicija, bogato iskustvo i stalno usavršavanje pomogli su nam da budemo jedni od lidera na tržištu Srbije, po čemu svedoče i naši brojni klijenti.

Posle dugogodišnjeg rada u gumarstvu stečena su iskustva u preradi razlićitih vrsta materijala: NBRNRSBRIRBREPMEPDMCRQIIR – Sve po zahtevu kupca

Proizvodni program:

 • Rezervni gumeni delovi za belu tehniku
 • Gumeno – tehnička roba po crtežu i uzorku

KAUČUKOVE SMEŠE

Kaučukove smeše se mešaju na dva odvojena mesta, posebno za crne i posebno za obojene. Crne smeše radimo u posebnom pogonu na dvovaljku dimenzija 1500×550 mm sa kontrolisanim hlađenjem. Obojene smeše radimo u pogonu gde su smeštena tri dvovaljka i to 1000X400 mm, 600x350mm i 600×300 mm, takođe sa kontrolisanim hlađenjem.

pinto-proizvodnjaSmeše se prave na osnovu zahtevanih svojstava, kupčeve recepture i prilagođavanje receptura za određenu namenu. Sve recepture su ispitane u dugogodišnjoj praksi.
Materijali koji se koriste pri mešanju smeša su na bazi prirodnog i sintetičkog kaučuka: EPDM; SBR; BR; HBR; CR; itd…

GUMENO TEHNIČKI PROIZVODI

Gumeno tehničke proizvode izrađujemo od skoro svih sirovina. Vulkanizaciju obavljamo na injekcionim presama zapremine 2L, 1L i 0,5L, transfer presama i i klasičnim presama.

Osposobljeni smo da odgovorimo na svaki zahtev klijenta bilo da je to vrsta materijala, količina ili komplikovanost proizvoda.

Proizvodi

Nakon dugogodišnjeg rada u gumarstvu stečena su iskustva u preradi razlićitih vrsta materijala: NBR, NR, SBR, IR, BR, EPM, EPDM, CR, Q, IIR – i sve to po zahtevu kupca.

U naš proizvodni program pored Rezervnih delova za belu tehniku ulazi i Gumeno-tehnička roba koju izradjujemo po crtežu i uzorku.

 • Rezervni delovi za veš mašine GORENJE

  pinto-rezervni-delovi-za-ves-masine-gorenje

 • Rezervni delovi za veš mašine Ei Niš

  pinto-rezervni-delovi-za-ves-masine-ei-nis

 • Rezervni delovi za veš mašine Obod

  pinto-rezervni-delovi-za-ves-masine-obod

 • Ostali proizvodi

  pinto-rezervni-delovi-ostali-proizvodi

Kontakt:

Železnička 16 Inđija 22320

tel/fax.+381 22 555412                                                                                                office@pinto.rs

www.pinto.rs

SHARE