Martini Gradnja je deo italijanske grupacije Martini Holding S.p.A. i prisutna je na tržištu Srbije od 2007. godine. Martini Holding, sa svojim ograncima, vlasništvo je italijanske porodice Martini sa severa Italije gde se nalazi i glavna centrala. Martini Gradnja nudi tehnički razvijena rešenja visokog kvaliteta, i u isto vreme vrednuje estetsko-formalni aspekt, stvarajući tako idealnu ravnotežu između arhitekture i građevine.

Za potrebe izrade betonskih elemenata Martini Gradnja raspolaže sa najsavremenijom, potpuno automatizovanom, fabrikom betona koja omogućava kontinuitet kvaliteta i postizanje visokih marki betona.

Izrada elemenata u zatvorenoj hali sa sistemom za ubrzavanje sazrevanja betona zaparivanjem, tzv. ‘Steam Curing’, omogućava rad nezavistan od vremenskih uslova i spoljne temperature.

Martini Gradnja nudi proizvode koji su dizajnirani sa ciljem da omoguće što veći raspon između nosivih elemenata konstrukcije a da se pritom obezbedi izuzetan kvalitet elemenata. Prefabrikovana betonska konstrukcija se sastoji od elemenata koji se proizvode od vibriranog i prednapregnutog betona različitih dimenzija i profila, čime se omogućava realizacija i najzahtevnijih objekata u skladu sa kanonima arhitekture montažnih objekata. Privredno društvo Martini Gradnja čine pokriveni proizvodni pogon od preko 20,000m2 i upravna zgrada od 750m2, a celokupni kompleks se prostire na preko 23h, u industrijskoj zoni u Inđiji.

VISOK STEPEN KVALITETA UGRAĐENIH MATERIJALA, ZAVRŠNA OBRADA I STROGO KONTROLISANI PARAMETRI KVALITETA SA JEDNE STRANE, KAO I STRATEŠKA LOKACIJA IZMEĐU BEOGRADA I NOVOG SADA SA DRUGE STRANE, OMOGUĆAVA MARTINI GRADNJI VISOKU KONKURENTNOST, BRZINU TRANSPORTA I MONTAŽE.

MARTINI GRADNJA D.O.O. INĐIJA                                                                  VOJVODE PUTNIKA, BB

KONTAKT

Inđija
Vojvode Putnika, bb
Inđija (Srbija) 22320
Phone: +381 (0)11 6304 208
Fax: +381 (0)62 298 173
E-mail: info@martinigradnja.rs
prodaja@martinigradnja.rs

WEB

SHARE