Delhaize Serbia je članica međunarodnog trgovinskog lanca Ahold Delhaize koji posluje na tri kontinenta u šest zemalja, sa sedištem u Zandamu, u Holandiji. Od dolaska u Srbiju 2011. godine kompanija intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajnu, a integracija ovog tržišta u svetski prepoznat sistem doprinela je celokupnom razvoju modernog poslovanja u oblasti maloprodaje u Srbiji. Delez Srbija je na taj način, ostala najveći trgovinski lanac u našoj zemlji. Na kraju prvog kvartala 2017. godine imala je više od 11.800 zaposlenih i ukupno 404 maloprodajnih objekata formata: Maxi, Shop & Go i Tempo.

Maxi supermarketi su sinonim za trgovinu koja brine o kupcima, prati trendove i uvodi novine u sve segmente poslovanja. Maxi nastavlja dugu tradiciju omiljenog lokalnog supermarketa. Maxi je brend koji raste iz dana u dan, vodeći se potrebama kupaca i postupajući odgovorno i komšijski prema zajednici u kojoj posluje.

Shop&Go predstavlja format malih prodavnica koje su istovremeno mesto za svakodnevno snabdevanje i usputna stanica svakog prolaznika. Shop&Go je zamenio Mini Maxi format i uneo novine u načinu izlaganja proizvoda, obeležavanja artikla i akcija unutar raspoloživog prostora. Na taj način je kupcima pružena mogućnost da svoje omiljene proizvode nabave za znatno kraće vreme.

Tempo čini lanac najvećih hipermarketa u Srbiji, prepoznatljiv po svom jedinstvenom konceptu koji omogućava potrošačima da na jednom mestu pronađu najraznovrsniji i najširi asortiman proizvoda – po izuzetno povoljnim cenama uz jedinstven osećaj kupovine. U aprilu 2015. godine kompanija Delhaze je predstavila novi koncept za Tempo format, sa značajno unapređenim asortimanom, izgledom prodavnice i rasporedom kategorija.

Na 33 km udaljenosti od glavnog grada, kompanija poseduje moderan Distributivni centar koji pruža izuzetnu podršku svakodnevnom poslovanju kompanije, kao i osnovu za budući rast. Distributni centar obezbedjuje visok kvalitet i svežinu proizvoda i poseduje 120 utovarno/istovarnih pozicija.

Istorija kompanije,

Naša strategija

Ponosna članica AD grupe

Izvršni odbor

Naši brendovi i Distributivni centar Saznaj više

Naša strategija Saznaj više

Ponosna članica Ahold Delhaize grupe Saznaj više

Kontakt:

Delhaize Serbia društvo sa ograničenom odgovornošću
 Jurija Gagarina 14, 11070 Beograd, Srbija
 Tel: +381 11 715 3400 Fax: +381 11 715 3910

 office@delhaize.rs

Call centar za potrošače: 0800 3537 030

SHARE