Lafarge Srbija je deo LafargeHolcim Grupe, koja je nastala u julu 2015. godine spajanjem dve vodeće kompanije  u oblasti  građevinskih materijala: Lafarge i Holcim. Zapošljavamo 90.000 radnika u više od 80 zemalja širom sveta u preko 2.300 pogona (1.400 fabrika za beton, 600 fabrika agregata i više od 200 fabrika cementa  i pogona  za mlevenje).

S obzirom da se svet brzo menja što sa sobom donosi nove izazove u graditeljstvu i industriji građevinskih materijala, kao što su demografski  rast, urbanizacija, klimatske promene te očuvanje životne sredine, svoje celokupno poslovanje zasnivamo na načelima održivog razvoja. LafargeHolcim ima potrebne resurse za rešavanje izazova našega sveta kroz lokalno prisustvo, inovativna  rešenja kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, snažnu posvećenost  bezbednosti i zdravlju,  i održivosti, uz efikasan  model  poslovanja i visoko profesionalne timove.

Lafarge u Srbiji  ima jednu fabriku cementa i više fabrika  betona.

Lafarge Srbija

Lafarge je vodeći snabdevač građevinske industrije Srbije, lider u proizvodnji cementa, sa razvojnim ambicijama u oblasti betona. Lafarge Srbija

Naš menadžerski tim

Na čelu našeg tima su stručnjaci sa velikim iskustvom i zapaženim rezultatima.Naš menadžerski tim

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije

SHARE