Na samoj oba li Dunava, mestu gde je nekada bila čarda, a u stara vremena omiljeno mesto za okupljanje srpske i austrougarske inteligencije i boema, u Sremskim Karlovcima, nalazi se Country Club Dunav.

Lokacija hotela je izuzetna zbog više faktora koji je opredeljuju, a to su pre svega površina kompleksa kojom raspolaže, uređenost, izuzetna saobraćajna povezanost kao i blizina velikih gradskih centara. Od Beograda je udaljen 80km, a od Novog Sada svega 10 km.

Country Club raspolaže sa 52 smeštajne jedinice raspoređene u sobe i apartmane sa ukupno 102 ležajeva.

Sve sobe su standardno komforno opremljene, klimatizovane, poseduju TV prijemnik, mini bar, sef, wireless, mogućnost izbora pušačkih i nepušačkih soba.

O Sremskim Karlovcima

Sremski Karlovci spadaju u red najlepših malih gradova srednje i jugoistočne Evrope. Nalaze se na severu Srbije oslonjeni na blage obronke Fruške Gore koji izlaze na samu obalu Dunava. Stoje kao duhovna kapija i viševekovni administrativni centar mnogobrojnih fruškogorskih pravoslavnih manastira. Zahvaljujući svom položaju ovaj grad pored reke Dunav, vekovima je povezivao istok i zapad na kopnu i vodi. Ovde su se prožimale obe dominantne evropske kulture i stvorile malu evropsku riznicu stilova iz poslednja tri veka. Širi centar grada je pod zaštitom države.

Smeštaj

Venčanja

Sale

Sauna

Restoran

TerasaKontakt:

Dunavska 5
21205 Sremski Karlovci
Vojvodina, Srbija

Recepcija: +381 (0)21 884 008
Restoran: +381 (0)21 881 666
Igraonica: +381 (0)21 881 959
Fax: +381 (0)21 883 735
office@restorandunav.rs
hotel@hoteldunav.co.rs

SHARE