Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. 

Usmereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namenjeni zdravlju cele porodice. Prioritet nam je da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom ABELA PHARM. Zbog toga postavljamo visoke standarde i konstantno unapređujemo naše resurse, znanja i veštine, a sve u cilju pronalaženja najkvalitetnijih rešenja za Vaše zdravlje.

Glavni cilj kompanije Abela Pharm je da se na tržište plasiraju efikasni, bezbedni i kvalitetni proizvodi. 

Jedina je kompanija u Srbiji koja poseduje internacionalni GMP sertifikat za razvoj, registraciju, upravljanje i obezbeđenje kvaliteta i proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i predmeta opšte namene. 

Stručno osoblje, visoki higijensko-bezbednosni standardi, adekvatna oprema  i kontrolisani uslovi radne sredine su put kojim se dobija proizvod željenog kvaliteta. 

Od razvoja proizvoda, preko nabavke i prijema sirovina, pa sve do proizvodnje gotovih proizvoda spremnih za isporuku poštujemo vrlo stroge zahteve. 

Vrlo smo rigorozni kada je u pitanju kvalitet sirovina koje se koriste u proizvodnji. Samo najčistiji i najdelotvorniji sastojci, proverenih domaćih i svetskih proizvođača, mogu se naći u proizvodima Abela Pharm. 

Svi koraci u toku proizvodnog procesa su dokumentovani i pregledani od strane sektora obezbeđenja kvaliteta. Posebna pažnja poklanja se proveri kvaliteta svake pojedinačne serije proizvoda. 

Kontrola kvaliteta finalnog proizvoda se obavlja eksterno u akreditovanoj laboratoriji Gradskog zavoda za javno zdravlje, na osnovu čega se dobija stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti gotovog proizvoda. Na osnovu ovog stručnog mišljenja i proizvodnog protokola, odgovorna kvalifikovana osoba izdaje odluku o kvalitetu i stavljanju određene serije proizvoda u promet. 

Poštovanjem Dobre proizvođačke prakse (GMP) i HACCP principa osiguravamo da samo najkvalitetniji proizvodi budu isporučeni pod imenom Abela Pharm. 

Abela Pharm proizvodi su formulisani od prirodnih i bezbednih sastojaka. 

Svi proizvodi kompanije AbelaPharm su: BEZ GLUTENA i u kapsulama BILJNOG POREKLA

Prostor proizvodnog pogona je organizovan tako da sadrži nekoliko proizvodnih jedinica i to: 

– Jedinica za proizvodnju tečnih farmaceutskih oblika koja je opremljena najmodernijom linijom za proizvodnju tečnih oblika, punjenje i zatvaranje, sa laminarnom komorom koja garantuje dobijanje visokokvalitetnog i bezbednog proizvoda.

– Jedinica za proizvodnju čvrstih farmaceutskih oblika (kapsula i tableta)
Abela Pharm je proizvođač nekoliko probiotskih preparata, za koje je uspešno urađen transfer tehnologije prethodnih godina. U transferu ove tehnologije učestvovali su stručnjaci iz kanadskog Instituta Rosell -Lallemand Inc. i kompanije Probi koja je lider u proizvodnji probiotika u svetu, kao i naši stručnjaci koji se probioticima bave već 20 godina. 

– Jedinica za proizvodnju praškastih farmaceutskih oblika

Radna disciplina u proizvodnom pogonu, obuka zaposlenih, redovna kontrola i stručnost su pravi način da poslovna politika kompanije postane realnost.

Kontakt

AbelaPharm
Viline Vode b.b.
Slobodna Zona Beograd

11000 Beograd +381 11 20 70 801

office@abelapharm.rs

www.abelapharm.rs

SHARE