Apartmani Vile Borova 1

thumbnail lux apartman dnevni boravak

Apartmani Lux

Vila Borova Vam nudi konforne lux apartmane idealne za porodicu , uz mogucnost smestaja 4 osobe, moderno opremljen dnevni boravak, odvojena spavaća soba,kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilo, su u sastavu svakog lux apartmana. Pažljivo namešten da svakom gostu pruži osećaj topline i udobnosti. Apartmani poseduju LCD TV, DVD, kablovsku TV, fen, sef, terasu.

thumbnail studio plus apartman dnevno boravak

Studio PLUS apartmani

Vila Borova nudi Vam dva studio plus apartmana. To su moderno opremljeni apartmani od 35 m2 idealni za tri osobe, imaju odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilo. Ambijent, udobna garnitura za sedenje, lagana muzika, učiniće Vaš odmor u ovim apartmanima savršenim. LCD tv u dnevnom boravku , LCD tv u sobi , sef, fen , kablovska tv

thumbnail studio apartman dnevni boravak

Studio apartmani

Vila Borova nudi 4 studio apartmana pogodna za smeštaj 3 osobe, organizovanih prema našim autentičnim enterijerskim rešenjima koji apsolutno ne zaostaju ni u konforu ni enterijerski za ostalim apartmanima. Svaki apartman ima francuski ležaj, jedan pomoćni ležaj, kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijskim delom, kupatilo sa tuš kabinom. – LCD tv, DVD, kablovska TV, sef, fen

Apartmani Vile Borova 2

thumbnail delux apartman kuhinja sa trpezarijom

DeLuxe apartmani

Vila Borova Vam nudi komforne DeLux apartmane idealne za porodicu, sa moderno opremljenim dnevnim boravkom, sa dve odvojene spavaće soba, kuhinjom sa trpezarijskim delom, kao i sa kupatilom. Pažljivo namešten da svakom gostu pruži osećaj topline i udobnosti. Apartmani poseduju LCD TV, DVD, kablovsku TV, fen, sef, terasu.

thumbnail trpezarija i dnevni boravak

Family apartmani

Vila Borova Vam nudi komforne Family apartmane koji su idealni za porodicu. Apartmani su  moderno opremljeni i sadrže dnevni boravak, odvojenu spavaću sobu, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilom… Svi Family apartmani poseduju LCD TV, DVD, kablovsku TV, fen, sef, terasu.

Sirogojno

“Staro selo” je muzej na otvorenom u kojem se prikazuje arhitektura, unutrašnje uređenje zgrada, način privređivanja i organizacija porodičnog života ljudi brdsko – planinskih predela dinarske regije. Prostire se na površini od 5 hektara i ima oko 50 objekata koji su dislocirani i preneti iz okolnih zlatiborskih sela.

Gostilje

Ukoliko volite mesta za uživanje i istinski mir daleko od gužve i buke, obavezno posetite zlatiborsko selo Gostilje. Na samo 20 kilometara od turističkog centra Zlatibora ovo selo krije istoimeni vodopad, pravi dragulj prirode.

Stopića pećina

Stopića pećina nalazi se na putu za Sirogojno i to je jedan od obaveznih lokaliteta za obilazak. Pećinske kade sa svojim jedinstvenim karakteristikama predstavljaju zaštitni znak pećine.

Tornik

Za ljubitelje zimskih sportova na samo 9 km od turističkog centra Zlatibora se nalazi najveće skijalište na Zlatiboru, ski centar Tornik.

Kontakt:

Jovanke Jeftanovic 5, Zlatibor

tel. (+381) 31 845 000 | (+381) 63 66 67 68

office@vilaborova.com

www.vilaborova.com/

SHARE