Proizvodi

Proizvodi

Proizvodi

Kukuruz

Vas savetnikPonuda hibrida Preporuka za setvuViše Proizvodi

Proizvodi

Šećerna repa

Vas savetnik Ponuda sorti Proizvodnja semena Više Proizvodi

Proizvodi

Uljana repica

Vas savetnikPonuda hibrida Proizvodnja uljane repice Više Proizvodi

Proizvodi

Suncokret

Vas savetnikPonuda hibridaProizvodnja suncokretaViše Proizvodi

Proizvodi

Psenica

Vas savetnikPonuda sortiAgrotehnika pseniceViše Proizvodi

Proizvodi

Sirak

Vas savetnikPonuda hibridaTehnologija proizvodnjeViše

Aktuelnosti

 • KERBANIS FAO 540 – Prilagodljivost na stresne uslove !   Kada se od mnogobrojnih hibrida koji se testiraju sa ciljem uvođenja na tržište izdvoji jedan kao što je Kerbanis, selekcioneri obično govore o punom pogotku. Kerbanis je hibrid sredine pete grupe zrenja. Pogodan je za setvu u svim proizvodnim uslovima, od pekovitih pa do teških i hladnih zemljišta. Ima izražen rani porast, I zbog toga izbegava probleme u oplodnji i formira veći broj redova zrna na klipu. Listovi imaju izrazito veliku površinu, a cela biljka je visoko tolerantna na bolesti kako stabla i listova tako i klipa, što rezultira sigurnijim I kvalitetnim prinosom. Klip je prilagodljiv različitim gustinama setve, ima 18 do 20 redova zrna a masa 1000 zrna je od 300 do 340 grama, što dovoljno govori o njegovom kapacitetu za prinos. Ono što jekomparativna prednost ovog hibrida je njegova prilagodljivost na stresne uslove koji prate proizvodnju kukuruza.  Kerbanis se uspešno bori sa visokim temperaturama vazduha, nedostatkom vode i hraniva u zemljištu, kao i napadima bolesti i štetočina, što potvrđuju rezultati mnogih ogleda u saradnji sa poljoprivrednim stručnim službama u Srbiji, kao I rezultati u proizvodnji. Zato je hibrid Kerbanis tipičan predstavnik grupe CLIMACONTROL3 hibrida kukuruza.     https://www.youtube.com/watch?v=Dr4kh1AhihU       Karakteristike hibrida Kerbanis : Stabilan prinos zrna u različitim agroekološkim uslovima; Odličan rani porast; Odlična jačina stabla u stresnim uslovima; Veliki klip sa 18 do 22 reda srednje do krupnih zrna; Vrlo dobra tolerantnost na fuzarijum stabla i klipa.  
 • Šta je važno za uljanu repicu u narednom periodu ?     Prihrana i zaštita uljane repice U narednom periodu trebalo bi uraditi prihranu uljane repice, koja je pod stresom i potrebna joj je pomoć da bi što snažnija ušla u period intenzivnog prolećnog rasta. Najbolje je pre prihrane obaviti uzorkovanje zemljišta i N-min metodu. Obično je doza azota koja se primenjuje od 100 kg/ha do 120 kg/ha, u zavisnosti od stanja useva i parcele. Prva prihrana obavlja se prilikom kretanja vegetacije, odnosno treće dekade februara, kada se regeneriše korenov sistem da se podstakne rast i razvoj uljane repice nakon zime. U ovoj prihrani preporučuje se primena azotnih đubriiva kao što su KAN, AN, SAN, koji sadrže azot u brzo rastvorljivom obliku (nitratni i amonijum oblik). Druga prihrana uljane repice obavlja se u periodu pojave prvih cvetnih pupoljaka iz rozete listova repice, odnosno dve do tri nedelje nakon prve prihrane. Prihranom u ovoj fazi razvoja povećava se fotosintetska aktivnost i lisna masa, što osigurava stvaranje većeg broja cvetnih pupoljaka, zametnutih mahuna i semena. U ovoj prihrani, osim navedenih đubriva koja se primenjuju u prvoj prihrani, može se primeniti i amonijumov sulfat. Sumpor u ishrani uljane repice povećava kvalitet semena odnosno sadržaj ulja u zrnu, zatim sintezu hlorofila i proteina i utiče na rast biljnih organa posebno reproduktivnih. Azot u ishrani uljane repice povećava broj mahuna po biljci dok sumpor utiče na broj semena po mahuni. Uljana repica brzo usvaja azot i sumpor u početnim fazama rasta pa sve do sredine cvetanja, zato što u vrlo kratkom periodu prolećnog porasta stvara veliku organsku masu. Krajem marta moguće je početi zaštitu od repičinih pipa, a početkom aprila od repičinog sjajnika. U narednom periodu moguća su i oštećenja od glodara. Poželjno je da proizvođači češće obilaze parcele na kojima se nalazi uljana repica.      
 • Novi broj magazina ZRNO     Novi broj magazina Zrno je spreman za čitanje. I ovog puta smo se potrudili da pripremimo interesantne teme, tako da se nadamo da ćete pronaći nešto interesantno za Vas.      _Zrno 7.pdf    
 • Zimska predavanja 2019. Dragi proizvodjači,   I ove godine širom zemlje organizujemo zimska predavanja, prezentacije po sajmovima i drugim manifestacijama. Za više infomracija o tačnim lokacijam gde će biti održane promocije, raspitajte se kod KWS predstavnika prodaje za Vaš region:    
 • Rezultati ogleda i proizvodnje kukuruza i suncokreta 2018   Kao i prethodnih godina, širom naše zemlje ali i regiona se vrše brojna tesitranja naših hibrida . Pored testiranja, brojni ogledi su postavljeni u zemlji, ali na narednim stranama naše nove brošure, možete pogledati koje su rezultate ostvarili KWS hibridi kukuruza i suncokreta u ogledima i proizvodnji.   Rezultati ogleda.pdf      
 • Proslava 15 godina postojanja Kompanija KWS je osnovana davne 1856.godine u Nemačkoj. Danas je KWS prisutan u više od 70 zemalja širom sveta. Uspeh kompanije KWS je zasnovan  kako na više od 160 godina proverenog i u proizvodnji dokazanog kvaliteta , tako i na ukazanom poverenju proizvodjača i drugih poslovnih partnera. Pored ovog impozantnog jubileja na evropskom nivou, ove godine se možemo pohvaliti činjenicom da u Srbiji obeležavamo 15 godina postojanja.              
 • Katalog psenica 2018. Kao i prethodnih godina KWS sortiment psenice je ostvario odlicne  rezultate. Za proizvodjace smo pripremili srednje kasne sorte, sorte tolerantne na bolesti Fusarium i virus mozaika psenice, sa odlicnim rezultatima  kako u stresnim uslovima tako i na lakim zemljistima, sorte koje podnose pojacano djubrenje azotom. Za razlicite namene.              
 • KWS Dani polja   Tradicionalno vec mozemo reci , da smo domacini Dana polja u Pancevu i Beceju. Na Danima polja okupio se veliki broj proizvodjaca, a to je bila i jedinstvena prilika da vide sta je to sto je novo pripremio KWS za ovu sezonu. Na polju su mogli da vidie hibride kukuruza , suncokreta i sirka . Za ovu sezonu, kompanija je pripremila nove hibride iz FAO grupe 500: : KWS KOLLEGAS; fao 480 i KWS ORLANDO fao 520. Hibridi , za visok potencijal prinosa. Pored hibrida kukuruza, imacemo i 2 nova hibrida suncokreta: KWS Sintru i Konfidens.                
 • Tehnologija proizvodnje uljane repice     Kao jedna od mnogobrojnih mogucnosti savetovanja kompanije KWS, Tehnologija proizvodnje uljane repice, treba da posluzi kao praktican savetnik u vezi sa mnogobrojnim pitanjima kada je ova kultura u pitanju.                    
 • Uljana repica – novi katalog Svojim aktivnostima u selekciji koje su intenzivne i okrenute prema praksi, kompanija KWS doprinosi tome da odabirom i razvojem hibrida uljane repice koje daju visok prinos i imaju dobre osobine i perspektivu u budućnosti, proizvodnja ozime uljane repice ostane aktraktivna i konkurentna. Dokaz za to su hibridi nove generacije: GORDON KWS, FACTOR KWS i UMBERTO KWS, koji svojim visokim potencijalom za prinos, visokom tolerantnoscu na bolesti i visokom tolerantnoscu na pucanje mahuna u žetvi omogućuju poljoprivrednim proizvođačima najbolje rezultate u datim uslovima proizvodnje.            
 • Postrna setva Kompanija KWS raspolaže sa hibridima kukuruza i sirka kratke vegetacije, čijom setvom ostaje dovoljno vremena za proizvodnju stočne hrane za svežu upotrebu ili pripremanje silaže ali i hibrida koji se mogu proizvoditi za zrno. Zbog kraćeg perioda vegetacije, vlažnost zrna je nešto povećana u odnosu na hibride iz prolećne setve, ali treba znati da dodatni prihodi iz ove proizvodnje nisu nimalo zanemarljivi.            
 • KWS hibridi tretirani insekticidom SEMAFOR   U ovoj sezoni mozete pronaci sledece hibride koji su tretirani insekticidom SEMAFOR : KWS 2370, KWS 3381, BALASCO i hibrid KONSENS. Na ovaj nacin su umanjene stete koje mogu nastati od zemljisnih insekata sto ce  omoguciti da se realizuje planirani broj biljaka u polju.            
 • Novi broj magazina ZRNO   U novom broju magazina ZRNO, bice reci o Primeni djubriva u proizvodnji kukuruza, pravilonom izvodjenju tehnoloskih operacija u ratarstvu, ali i brojnim drugim temama, Posebna paznja je posvecena ClimaControl3 hibridima. Nadamo se da cete na sledecim stranicama pronaci korisne savete, a za sledeci broj cemo Vam pripremiti jos interesantnih tema .            
 • Rezultati ogleda i proizvodnje kukuruza i suncokreta Za nama je još jedna specifična godina kada je u pitanju poljoprivredna proizvodnja. Uslovi za proizvodnju kukuruza kao što su bili u ovoj godini predstavljaju pravi izazov, kome mogu da odgovore samo vrhunske selekcije kukuruza, koje su dobro adaptirane na ovakve uslove proizvodnje. Većina KWS hibrida kukuruza je dobro podnela izuzetno susne uslove  i postigla ne odlične, već izuzetne rezultate kada su u pitanju visina prinosa i kvalitet zrna i silaže.    
 • Novi KWS hibridi kukuruza Kompanija KWS, prateci potrebe i zahteve proizvodjaca kukuruza , razvija svoj portfolio u cilju ponude hibrida za razlicite namene proizvodnje. To su hibridi: razlictih fao grupa ( 200 – 700 ); za kombajniranje u zrnu sa niskom vlagom; za proizvodnju kvalitetne silaze; za proizvodnju kvalitetnog zrna; za dobijanje visokih prinosa zrna; izrazene stabilnosti prinosa; prilagodjeni stresnim uslovima visokih temperatura i suse.    
 • Centralni Dani polja Krajem avgusta meseca i tokom septembra, KWS je krenuo sa Centralnim danima polja za kukuruz. Proizvodjaci su imali prilike da posete Staru Pazovu, Pancevo, Becej a u narednom periodu i Cacak i Sombor.
 • CLIMACONTROL3 – Za vreme cvetanja Sta se dogadja kada susa i visoke temperature postanu svakodnevica ?
 • Rezultati iz proizvodnje uljana repica Kompanija KWS ponudom najnovije generacije hibrida uljane repice ponovo omogucava proizvodjacima ostvaranje najboljih rezultata u proizvodnoj godini. To su hibridi GORDON KWS, FACTOR KWS i UMBERTO KWS. Naravno , ne treba zaboraviti hibrid TRIANGLE, koji se odlikuje visokom stabilnoscu u proizvodnji i hibrid TURAN, koji je posebno prilagodjen susnijim uslovima proizvodnje.          
 • CLIMACONTROL3 – Pre cvetanja Sta se dogadja kada susa i visoke temperature postanu svakodnevica ?
 • Dani polja Zajedno sa svojim poslovnim partnerima, kompanija KWS Srbija je tokom Dana polja u Junu mesecu predstavila svoj najavljivani proizvod CONVISO® SMART . Rec je o inovaciji u kontroli korova secerne repe koji ukljucuje dve kljucne komponente: Conviso One ( namenski herbicid baziran na ALS – inhibitoru, siroke efikasnosti protiv najvaznijih korova i CONVISO SMART – moderne sorte secerne repe, kompletno tolerantne na ALS – inhibitor herbicide.  
 • Uljana repica Za novu sezonu kompanija KWS , je proizvodjacima pripremila najnoviju generaciju hibrida uljane repice, koji ostvaruju maksimalne rezultate! Upoznajte se u najnovijem katalogu, sta smo sve pripremili za Vas !   _Katalog uljana repica 2017.pdf      
 • Postrna setva   Pošto je kod nas najzastupleniji plodored pšenica-kukuruz, i ukoliko se proizvođači ne odluče za sejanje uljane repice posle žetve pešnice, zemljište ostaje slobodno (nepokriveno) do 150 dana. Ovakvo zemljište koje nije zasejano nekom kulturom i koje je duže neobrađeno brže gubi vlagu sa jedne strane, dok sa druge strane ovakvo zemljište se brže zakorovi. Zbog ovih činjenica, racionalno razmišljanje vodi ka tome da se kao određeno rešenje ove situacije vidi setva još jednog useva kraće vegetacije. Žetva strnih žita počinje obično krajem juna i završava sredinom jula, pa preostaje oko 100 dana u vegetacionoj sezoni do pojave ranih jesenjih mrazeva.    
 • Setva 2017 Setva kukuruza je veoma značajna operacija kojoj treba posvetiti puno pažnje. Pre svega treba izabrati odgovarajući hibrid za određeno proizvodno područje, odrediti željenu gustinu useva uzavisnosti od primenjenih agrotehničkih mera i agroekoloških uslova gajenja kao i odrediti vreme i dubinu setve jer su sva ova pitanja veoma važna da bi se ostvarili visoki prinosi. Naravno, podrazumeva se da su pre toga urađene sve neophodne agrotehničke operacije koje moraju prethoditi setvi.    
 • Magazin za profesionalce Novi KWS magazin za profesionalce. Za ZRNO biramo samo najbolje tekstove nasih kvalifikovanih strucnjaka. Na narednim stranama mozetepotraziti  odgovore iz moderne poljoprivrede kao i KWS novosti .    
 • Koliko ste Vi u plusu ? KWS rekorderi
 • KWS Srbija na svetskoj mapi Razvojno – istraživačkih centara !
 • KWS hibridi tolerantni na susu i visoke temperature Od klijanja do sazrevanja biljke kukuruza, proizvodnja kukuruza je složen proces, a brzina i trajanje svake faze zavise od karakteristika i dužine vegetacije pojednih hibrida kukuruza. Štaviše, životna sredina je veoma važan faktor i, mada može da bude podsticajan, ona se najčešće pominje kao veoma nepovoljan činilac.  
 • Dan polja u Beceju   Septembar mesec je tradicionalno rezervisan za prezentacije hibrida i druzenje sa proizvodjacima na oglednim poljima sirom zemlje. Tako je bilo i ovog septembra, gde je organizovan prvi veliki regionalni Dan polja u okviru Doradnog centra u Beceju. Upravo u samom sklopu Doradnog centra, KWS je bio domacin proizvodjacima na ogledu na povrsini od 2,5 ha, gde su prisutni mogli da vide 18 hibrida kukuruza od FAO grupe 200 do FAO grupe 600. Dogadjaju je prisustvovao i generalni direktor Dr Pavle Sklenar kao i regionalni director za Jugoistocnu evropu Mr.Csaba Kiss.      
 • Rezultati uljane repice 2016 Da bi se postigli visoki i stabilni prinosi dobrog kvaliteta, potrebno je pazljivo izabrati hibrid koji poseduje odgovarajuce osobine. Jedna od tih osobina je i visok rodni potencijal. Upravo o tome kakve su rezultate ostvarili KWS hibridi uljane repice , u ogledima, proizvodnji ali i kod poljoprivrednih strucnih sluzbi, mozete pogledati u ovoj brosuri .      
 • Novi katalog uljane repice 2016 Prosla godina je bila pogodna za proizvodnju uljane repice, tako da su se oni koji su se opredelili za ovu kulturu bili zadovoljni ostvarenim rezultatima. Za ovu godinu je kompanija KWS pripremila pored vec dobro poznatog hibrida TRIANGLE, novu generaciju hibrida :GORDON KWS, kao i poptuno novi hibrid FACTOR KWS , koji imaju izrazenu tolerantnost na pucanje mahuna u zetvi i visoke prinose. O vise detalja, saznajte u novom katalogu.      
 • Postrna setva – dve žetve godišnje Pošto je kod nas najzastupleniji plodored pšenica-kukuruz, i ukoliko se proizvođači ne odluče za sejanje uljane repice posle žetve pešnice, zemljište ostaje slobodno (nepokriveno) do 250 dana. Ovakvo zemljište koje nije zasejano nekom kulturom i koje je duže neobrađeno brže gubi vlagu sa jedne strane, dok sa druge strane ovakvo zemljište se brže zakorovi. Zbog ovih činjenica, racionalno razmišljanje vodi ka tome da se kao određeno rešenje ove situacije vidi setva još jednog useva kraće vegetacije. Žetva strnih žita počinje obično krajem juna i završava sredinom jula, pa preostaje oko 100 dana u vegetacionoj sezoni do pojave ranih jesenjih mrazeva.  
 • Promotivne prodaje Setva kukuruza se priblizava, tako da i ove godine u saradnji sa brojnim poljoprivrednim apotekama i veleprodajama smo organizovali promotivne prodaje KWS hibrida kukuruza. Sa Vama su predstavnici prodaje KWS -a, za savete, preporuke ali i ubacivanje u baze podataka radi dobijanja redovnog reklamnog materijala i najnovijih magazina . Saznajte gde ce biti promotivne prodaje u Vasem regionu !   Za vise informacija o tome gde ce biti odrzana promotivna prodaja, mozete kontaktirati predstavnike KWS -a i saznati tacnu lokaciju i vreme. Kontakt prodajni tim:
 • Novi broj magazina ZRNO br. 3 Setva kukuruza se blizi, tako da jos par zanimljivih tema u ovom broju pred veliki posao koji Vas ocekuje. Primena mineralnih djubriva, uvek intersantno ispitivanje uticaja gustine setve na prinos kukuruza ali i par reci o novih hibridima iz FAO grupa 300,400 i 500 kao i iskustvima onih koji su ih medju prvima probali. Magazin ZRNO 3.pdf          
 • Barolo – Stabilnost pre svega Hibrid suncokreta Barolo, se javlja u dve varijante RM i RO ( Otporan na Volovod ), koga prvenstveno karakterise stabilnost prinosa. Rec je o hibridu koji se u velikoj meri dokazao na trzistu, na prvom mestu svojim visokim prinosima , uz jednu izuzetno vaznu stvar da je izuzetno stabilan hibrid.   Barolo je srednjerani uljani hibrid , koji je visoko adaptiran na nase uslove proizvodnje. Ima brz i snazan razvoj korena koji je razlog za visoku toleranciju na susne uslove. Srednje visokog , cvrstog stabla otpornog na poleganje, Barolo daje glave srednje velicine povijene pod uglom od 45 stepeni. Ono sto ga odlikuje je visok sadrzaj ulja koji je u rasponu od 46 – 51 %, ali se generalno moze reci da je prosek oko 50%. Jedan od vaznih kriterijuma za izbor hibrida jesu upravo rezultati koje je taj hibrid ostvario . Na grafikonu ispod, mozete videti kakve je rezultate ostvario Barolo u periodu od 2013- 2015. godine po regionima, gde se prinos kretao od 3,5 -4 t/ha.  
 • Novi broj magazina ZRNO ! Na narednim stranama novog magazina ZRNO, možete pročitati nastavak priče iz Tehnološkog parka a u vezi sa primenom bespilotnih sistema i senzora u poljoprivredi, takodje možete pogledati rezultate dvogodišnjih ispitivanja KWS suncokreta ( uticaj NPK na prinos ) , ali i kakve su rezultate ostvarile nove KWS selekcije hibrida kukuruza. ZRNO.pdf          
 • Rezultati ogleda kukuruz i suncokret 2015 Kompanija KWS je u saradnji sa poljoprivrednim proizvodjačima organizovala i postavila na teritoriji Srbije u 2015.godini 265 strip i demo ogleda kukuruza i 45 ogleda suncokreta.Cilj ovih ogleda je prikazivanje osobina KWS hibrida u raličitim lokalnim uslovima i na različitim tipovima zemljišta i njihova rejonizacija, odnosno odabir najboljih hibrida za odredjeno proizvodno područje. Pored rezultata ogleda, u brošuri možete pronaći i rezultate iz proizvodnje koje su ostvarili KWS hibridi kukuruza i suncokreta.        
 • Zrno plus Sa zadovoljstvom, objavljujemo novi magazin za profesionalne farmere „ZRNO“. Za ZRNO, biramo tekstove naših kvalifikovanih stručnjaka, gde možete potražiti odgovore na pitanja iz moderne poljoprivrede i KWS novosti.
 • Zrno plus Sve ćešće u pojedinim regionima kombajniranje postaje dominantan oblik žetve kukuruza. Berba u klipu iako još zastupljena, polako ali sigurno ustupa mesto kombajniranju, pogotovo kod prozivođača koji kukuruz proizvode na velikim površinama a čija je proizvodnja namenjena kako prodaji kukuruza tako i za sopstvene potrebe. Pojedini regioni u Srbiji zbog svojih specifičnosti predstavljaju izazov upravo za takvu proizvodnju. Upravo iz tih razloga, prateće potrebe proizvođača, kompanija KWS je pokrenula program istraživanja i selekcije iz koga su proizašli Zrno plus   hibridi kukuruza.
 • KWS Tehnoloski park Ove godine smo u saradnji sa PSS Tamis iz Panceva otisli korak dalje u postavljanju  ogleda i kreirali KWS Tehnoloski park, sa ciljem istrazivanja u oblasti najnovijih tehnologija u poljoprivrednoj proizvodnji.  
 • Rezultati iz proizvodnje uljane repice 2015. Prosla godina je bila kvalitetna za uzgoj uljane repice, ali takodje to mozemo reci i za ovu proizvodnu godinu, s obzirom na to kakve su rezultate ostvarili KWS hibridi uljane repice. Saznajte vise o rezultatima iz proizvodnje na sledecim stranicama.  
 • Bela slacica NOVO ! I ove sezone je KWS kompanija pripremila nesto novo za proizvodjace. Rec je o Beloj slacici i KWS sorti SIRTE, koja se preporucuje kao postrni usev za zelenisno djubrenje. Evo nekih osnovnih informacija o ovome  
 • Analiza agrometeoroloskih podataka za mart i april 2015 Saznajte vise o vremenskim prilikama i uticaju na setvu  
 • Novi broj magazina KLIP U novom broju magazina KLIP, mozete saznati vise o  
 • Otvaranje Doradnog centra u Beceju Najavljena prošle godine na novosadskom sajmu izgradnja Doradnog centra je počela početkom 2014. godine a evo godina se još nije završila a mi smo dosli do svecanosti  njegovog otvaranja i puštanja u rad .Doradni centar kompanije KWS izgrađen je na površini od 15 hektara.  
 • Novi hibrid FAO 430 – KONFITES   Kompanija KWS Srbija je 13.11.2014. godine, organizovala specijalnu prezentaciju, cija je namena bila lansiranje novog proizvoda. Tog dana je pristunim proizvodjacima predstavljen novi hibrid kukuruza, proizvod nove , savremene selekcije kompanije KWS . .
 • Novo izdanje magazina KLIP Najnovije rezultate ogleda uljane repice, ali sve i o setvi uljane repice, mozete procitati u najnovijem broju magazina KLIP.Mozete saznati i koji Vas novi hibridi kukuruza ocekuju u novoj sezoni, ali i nezaobilazne strane za domacice, za koje smo pripremili najnovije recepte.  
 • Novi hibrid FAO 430! Tokom Velikih Dana polja koji su odrzani u Subotici, Sremskoj Mitrovici, Pancevu, Beceju i Somboru, posetioci su imali prilike da u polju KWS hibrida, kod jednog hibrida umesto table za polja kojom se obelezava hibrid naidju na kutiju, u koju su mogli da ubace listice na kojima su mogli  da kazu svoje misljenje o novom hibridu iz FAO grupe 430. Glavni slogan za ovaj hibrid je Prilagodljivost bez premca, jer je upravo jedna od osnovinih snaga ovog hibrida da je sampion u susi i vrlo visokim temperaturama, ali se i ove godine pokazao izuzetno , upravo u obrnutoj situaciji sa dosta kise, te otuda proizilazi ta njegova prilagodljivost.
 • Dani polja 2014 Kako biste lakse saznali gde mozete da vidite KWS ogledno polje, ukoliko niste do sada, kontaktirajte KWS predstavnika prodaje za Vas region .Saznacete gde i kada ce biti odrzani Dani polja u Vasem regionu i biti nas dragi gost toga dana.

Magazini

Saznajte više o aktivnostima KWS kompanije ali i o raznim drugim temama

u našem magazinu „KLIP „Vise

Katalozi

Baner za sve kulture 2015

www.kws.rs

SHARE