Beohemija
Čisto poverenje

Najsavremenija tehnologija, potpuna automatizacija, stalni i garantovani kvalitet proizvoda, ekološka prihvatljivost tehnologije i vrhunski stručnjaci su najznačajnije odlike naše fabrike u Zrenjaninu.

Posvećenost kvalitetu, ulaganje u proizvodnju i ljude ojačali su nas i postavili na vodeće pozicije u zemlji i regionu i učinili da postanemo dodatni član svakog domaćinstva. Vremenom, postali smo stabilan sistem koji povezuju jake karike: fabriku za proizvodnju tečnih deterdženata, fabriku za proizvodnju praškastih deterdženata i kućne hemije i pogon za proizvodnju PET ambalaže.
Tokom više od dvadeset godina pažljivo smo pratili i slušali naše potrošače, prilagođavali se najrazličitijim uslovima i koristili svaku priliku da budemo bolji i jači. Osvajali smo tržište inovacijama, plasiranjem novih proizvoda pre nego ih je tržište zahtevalo i stvarali nove, čvrste veze uz obnavljanje postojećih.
Odlični poslovni rezultati našeg poslovnog sistema posledica su pažljivog planiranja i jedinstvene strategije koji su doprineli kristalisanju nekoliko osnovnih stubova razvoja.

Sa ponosom predstavljamo naš  novi proizvod

Beohemija, fabrika za proizvodnju tečnih deterdženata i proizvoda kućne hemije, opremljena je najmodernijom tehnologijom i u potpunosti automatizovana. Zapošljava priznate stručnjake i odlikuje se kompletnim proizvodnim procesom koji koristi naše visokosofisticirane tehnologije, koje obuhvataju i naše postrojenje za proizvodnju PET i PE ambalaže.

Najsavremenija tehnologija, potpuna automatizacija, stalni i garantovani kvalitet proizvoda, ekološka prihvatljivost tehnologije aglomeracije koju koristimo za proizvodnju praškastih deterdženata i vrhunski stručnjaci su najznačajnije odlike naše fabrike u Zrenjaninu.

ADRESA

Pančevačka 84, 23000 Zrenjanin, Srbija

TELEFON

+381 23 554 000

EMAIL

office@beohemija.com
detergent@beohemija.com

www.beohemija.com

SHARE